- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aysnaltnbs
-
Bende de oyle olmustu kilonuz varsa ondan kaynaklıda olabılıyor doktor bana bi ilaç vermişti onunla durdu kanamam 15 gun surmustu leke lekeYasmin plus kullanıyorum adetimin ilk günü başladım doktorum öyle söylemişti adetim normal de 7 gün sürüyo ama bugün adetimin 16 günü hala leke geliyo bu normal mi aranız da bilen var mı acaba ?
53 kiloyum normal yani dime korkmama gerek yokBende de oyle olmustu kilonuz varsa ondan kaynaklıda olabılıyor doktor bana bi ilaç vermişti onunla durdu kanamam 15 gun surmustu leke leke
İki kutu verdi iki kutuyu bitirdikten sonra gel dediYasmin plus veren doktorum ilk 3 ay lekelenme olabilir bu normal dedi ha bende olmadı orası ayrı ama her vücut bir değil 3 ay süren var 3 ay içinde geçmezse doktora git ilacı değişsin
İlk 3 kutuya kadar ara kanama normal sen yinede devam et ne için kullanıyorsun?İki kutu verdi iki kutuyu bitirdikten sonra gel dedi
Normal evet bazen boyle olabılır53 kiloyum normal yani dime korkmama gerek yok
Yumurta tembelliği var adet olamıyorum o yüzden verdiİlk 3 kutuya kadar ara kanama normal sen yinede devam et ne için kullanıyorsun?
Sevindim teşekkür ederimNormal evet bazen boyle olabılır