Yasmin ve hamilelik !

delideni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
170
6
48
İstanbul
kızlar 8 senedir yasmin kullanıyorum.
kasımın 23 unde bıraktım, 25 inde regl oldum, ve kasım sonu ve aralık boyunca butun yumurtlama gunlerimde eşimle çalıştık.
bugun 29 gün oldu reglimin ilk gununden itibaren.
ve kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.
yasmin kullanırken 21-23 günde bir regl olurdum.
bugun 29. gun bitti regl olmadım ve hamiş de değilmişim çok üzüldüm.
oysa doktorum yasmin, bıraktığın an hamile kalırsın demişti.
sizce bir hafta sonra test yapsam tekrar pozitif çıkma imkanı var mı yoksa kan testi şimdiye kadar hamile olsam kesin gösterir miydi?
bir de hamile kalmaya çalışırken, ilaç, sigara vs gibi zararlı şeylerden uzak duruyor musunuz?
lütfen cevap verin yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..

karsında yasmın kullanırken hamıle kalan biri var canım bırakmayı gec kullanırken kaldım :1: ve aferin parol gibi ilaçlar kullandım farkında deildim hamıle oldugumun ama smdılık bi sorun yok :31:

ark. durumum su ozetle:
erkek arkdasımla
1. 2 aralık da birlilte oldum durx yırtıldı ve bende 3 saat için de norlevo kullandım.
2. 11 kasım 11 aralık adet donemm hala adet olmadım bugun 23.12 tarih
3. dunku yaptıgım evdekı 2 testın ılk cift cizgi belirgin, ıkıncısı silik çıktı. sanırım hamleym gögslerimde belirgin büyümede var

şimdi sadece bu adet aralıgında 1 kez bırlıkte olduk ve yırtılma sonucu przvtf, norleva kullandık buna ragmen nasıl bır sans ki hamile kaldım inanamyorum...

ark. durumum su ozetle:
erkek arkdasımla
1. 2 aralık da birlilte oldum durx yırtıldı ve bende 3 saat için de norlevo kullandım.
3. dunku yaptıgım evdekı 2 testın ılk cift cizgi belirgin, ıkıncısı silik çıktı. sanırım hamleym gögslerimde belirgin büyümede var

şimdi sadece bu adet aralıgında 1 kez bırlıkte olduk ve yırtılma sonucu przvtf, norleva kullandık buna ragmen nasıl bır sans ki hamile kaldım inanamyorum...

ark. durumum su ozetle:
erkek arkdasımla

olacagı varsa oluo işte :) bende o kdr duzenlı hap kullanmama ragmen kaldım :31: ( kendıne ait konu ac canım burda kımse gormez yazını )

karsında yasmın kullanırken hamıle kalan biri var canım bırakmayı gec kullanırken kaldım :1: ve aferin parol gibi ilaçlar kullandım farkında deildim hamıle oldugumun ama smdılık bi sorun yok :31:

nasıl ya :53: öyle bir risk var mı ? ben bir de şey duymuştum, doğum kontrol hapı kullanırken bazı ilaçları kullanmamak ve greyfurt suyu içmemek lazımmış, etkisini azaltıyormuş hapın...

nasıl ya :53: öyle bir risk var mı ? ben bir de şey duymuştum, doğum kontrol hapı kullanırken bazı ilaçları kullanmamak ve greyfurt suyu içmemek lazımmış, etkisini azaltıyormuş hapın...
vala canım onlar sureklı kullandıgım ılaclarda değildi hani bas agrıdıkca binde bir parol alıodum bıde kırgınken aferın alıodum greyfurtla aram yok zaten ama oldu işte :44: dr.a soledıgımde ilaç için %100 koruma saglar diye bısey okudunmu sen dedi kalabılırsın gayet nrmal dedi . ben hıc beklemıodum adet gecıkmem olunca heralde kıst fln die gittim bı baktım bebiş çıktı süprüüüüz diyerek :1:

vala canım onlar sureklı kullandıgım ılaclarda değildi hani bas agrıdıkca binde bir parol alıodum bıde kırgınken aferın alıodum greyfurtla aram yok zaten ama oldu işte :44: dr.a soledıgımde ilaç için %100 koruma saglar diye bısey okudunmu sen dedi kalabılırsın gayet nrmal dedi . ben hıc beklemıodum adet gecıkmem olunca heralde kıst fln die gittim bı baktım bebiş çıktı süprüüüüz diyerek :1:

Anladım canım tebrik ederim :nazar: Bebek artık gelmek istemiş demek ki, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu duruma ben doktora sorayım en iyisi, merak ettim çünkü ne kadar risk var diye

Anladım canım tebrik ederim :nazar: Bebek artık gelmek istemiş demek ki, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu duruma ben doktora sorayım en iyisi, merak ettim çünkü ne kadar risk var diye
tesekkur ederım canm darsı tum ısteyenlerın basına :16: bence kesinlikle spiral taktır bnm sımdıkı aklım olsa hıc dusunmeden taktırırdım en rahatı :31:

yasmini 2 aydır kullanıyorum.2.kutu bitti 3 gün geçti fakat hala kanamam olmadı bu aralar bel ağrılarım oluyor sizce hamile olabilirmiyim

Arkadaşlar merhabalar
Lazer epilasyona giderken hamileliği erteledim olurda hamile kaldığımı anlamadan lazere giderim diye de garantiye almak için 8 ay doğum kontrol hapı yasmin kullandım. Hapı bir önceki reglimde bıraktım şimdi ise reglime 8 gün var. Göğüs uçlarımda hassasiyet başladı bikaç gündür daha önce hiç olmamıştı.kasıklarımda da regl ağrısı gibi ağrılar var ve hiç olmadığı kadar da akıntım var. Sebebi ne olabilir ki. Yasmini bıraktığımın etkisi midir ki

Back
X