P pistan Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2011 36 0 36 Ankara 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pistan #1 ilk kutum iki gün önce bitti. korunmasız ilişkiye başlayabilir miyim? Yoksa ikinci kutunun bitimini beklemem mi gerekiyor?
ilk kutum iki gün önce bitti. korunmasız ilişkiye başlayabilir miyim? Yoksa ikinci kutunun bitimini beklemem mi gerekiyor?
DonukPudra asparagas! Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 25.897 28.124 798 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pistan #2 Merhaba ilacı düzenli ve tam saatinde aldığın takdirde tam koruma sağlar . Fakat hiçbir korunma yönteminin %100 tam koruması diye birşey söz konusu değil. Ben riske atmamak adına 2 kutu sonra korunmasız ilişki yaşamıştım ama en sağlıklısı bence kondom.
Merhaba ilacı düzenli ve tam saatinde aldığın takdirde tam koruma sağlar . Fakat hiçbir korunma yönteminin %100 tam koruması diye birşey söz konusu değil. Ben riske atmamak adına 2 kutu sonra korunmasız ilişki yaşamıştım ama en sağlıklısı bence kondom.
P pistan Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2011 36 0 36 Ankara 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pistan #3 bazısı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yapmaya başlamış. evleniyorum. ilk kutu bitince olsa, hamile mi kalırım?
bazısı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yapmaya başlamış. evleniyorum. ilk kutu bitince olsa, hamile mi kalırım?