• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmin'in 1 ayda etkisini görür müyüm?

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
arkadaşlar yasmini (doğum kontrol hapı) kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu.
benim sol overde 6cmlik bir kistim var.çikolata kisti değil bu tabi
1 ayda doğum kontrol hapıyla geçer mi bu kist sizce?
doktorum bunun için operasyon önerdi bana bense biraz geri duruyorum bu öneriden,çünkü kisti olup ilaç kullanınca geçen bi çok kişi tanıyorum..
bu durumla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız çok sevinirim..
ayrıca bebek istiyorum bebek isterken korunmakta beni çok üzüyor :14:

güzelim doktor operasyon onermıs sen 1 ayda hapı bırakmayı dusunuyorsun nasıl olacak o iş canım

yaa 5,6 tane doktor değiştirdim ben cutecim hiç birisi operasyon demedi.
bu doktorda bana öyle deyince çok şaşırdım zaten ameliyatsız bu kistten kurtulan çok bayan var sonuçta..
1 ay kullanmaya gelincede canım kistim 4cmken doktor bana 1 ay kullan demişti şimdiyse büyüme yapmış 6 cm olmuş o yüzden merak ediyorum 1 ay yeterli olur mu diye:31::31:

Sana kesinlikle soğan suyunu öneririm.Benim 6,5 milimlik kistim vardı soğan suyu kürünü kullandım ve 1 ayda 2 santime düştü çok mutluyum bu ayda kullanırsam inşallh komple gidicek.başka hiçbir ilaç kullanmadım

canım onu bende çok duydum adetime 1 hafta var ne zaman başlayayım
bide beyaz soğan mı yoksa kahverengi soğan mı olması lazım:26:

canım onu bende çok duydum adetime 1 hafta var ne zaman başlayayım
bide beyaz soğan mı yoksa kahverengi soğan mı olması lazım:26:

adet bitiminden 2. günü başla günde iki defa öğlene doğru ve öğleden sonra aç karnına iç ama soğuk olmasın ılıktan sıcak olsun.şuan dışı açıkkahverengi soğan yok ama pazarda normal satılan soğan varya ondan al. kırmızı ve beyaz soğan olmayacak

adet bitiminden 2. günü başla günde iki defa öğlene doğru ve öğleden sonra aç karnına iç ama soğuk olmasın ılıktan sıcak olsun.şuan dışı açıkkahverengi soğan yok ama pazarda normal satılan soğan varya ondan al. kırmızı ve beyaz soğan olmayacak

15 gün devam et buna hergün iç.faydasını göreceksin emin ol.git gide küçülecek kistin ve yok olacak allahın izniyle.

Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah banada faydalı olur
ve bebeğim beni daha fazla bekletmez

arkadaşlar yasmini (doğum kontrol hapı) kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu.
benim sol overde 6cmlik bir kistim var.çikolata kisti değil bu tabi
1 ayda doğum kontrol hapıyla geçer mi bu kist sizce?
doktorum bunun için operasyon önerdi bana bense biraz geri duruyorum bu öneriden,çünkü kisti olup ilaç kullanınca geçen bi çok kişi tanıyorum..
bu durumla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsanız çok sevinirim..
ayrıca bebek istiyorum bebek isterken korunmakta beni çok üzüyor :14:

canımm benim geçen yıl 7 cm di kistim..
ama içi boş sıvı olan bir kistti..1 ayda ginera diye bir doğum kont hapı ve soğan kürü içtim geçti gitti..
ama bugünd pko olduğumu öğrendimmm:5::5::5:

canımm benim geçen yıl 7 cm di kistim..
ama içi boş sıvı olan bir kistti..1 ayda ginera diye bir doğum kont hapı ve soğan kürü içtim geçti gitti..
ama bugünd pko olduğumu öğrendimmm:5::5::5:
canım benim kıyamam ben sana üzme kendini sakın
rabbim şifa versin inşallah..
ben temmuz ve ağustos ayında kullansam bu yasmini haftayada adet olucam adet bitincede soğan kürü yapsam benimde gider inşallah

canım benim kıyamam ben sana üzme kendini sakın
rabbim şifa versin inşallah..
ben temmuz ve ağustos ayında kullansam bu yasmini haftayada adet olucam adet bitincede soğan kürü yapsam benimde gider inşallah

geçer canım merak etme...Rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşşş

Canım bende de polikistik over var yasmin kullanıyorum ancak başka bir doktorla daha konuş istersen, hamile kalmak isteyenlere yasmin vermiyorlar diye biliyorum.Ben kendi doktoruma evlendikten sonra tedavi devam ederse yasmin mi kullanıcam diye sormuştum o da bana hamile kalmak isteyenlere başka bir ilaç verdiklerini söylemişti. Operasyonu da ilk defa senden duydum. Yasmin kullanırken hamile kalamazsın ve 1 ay gibi kısa bir zamanda iyileşmek biraz zor olabilir.

Back
X