yatak ayıracak kadar büyük mü sorunumuz.

1i7beni

hayat bana waykiki way way
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
582
33
318
Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,

Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.

bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..

o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi, :14:sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.

Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.

Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.

Evet eşiniz düşüncesizlik etmiş.
Maçın özetlerini diğer günler de izleyebilirdi.
En kötüsü netten izleyebilirdi.
Keşke tvyi kapayıp kucağına oturup ilgisini kendinize tatlı bir yolla
çekseydiniz..

Çok kırıcı sözler söylenmiş karşılıklı hatalar bence..
Erkekler başkalarıyla kıyaslanmaktan nefret eder ama biz kadınlar da bundan hoşlanmayız değil mi?
Madem duymak hoşuna gitmeyecek söylemeyecek de o zaman.
Kusura bakmasınlar. Siz adım atmışsınız ayrı yatmak istiyorum demiş üstelik.
Aklınca sizi cezalandırıyor.
Bence üzüldüğünüzü belli edin.
Eve yarın geç gelin falan korksun,endişelensin. Nasıl olur acaba? :)

mac diziye benzemez aninda canli izlemedikten sonra özeti ve tekrarini bakmanin bi anlami olmaz, yani en azindan bir erkek icin öyle olmali. benim esim hic izlemez ama abim ve kücük erkek kardesim " fanatik" denilecek derecedeler , esleride durumu kabullendi, abimin esi baya baya futboldan anlar hale gelmis herkes biliyor :31:

yani esinizin tutkusuna anlayis gösterin, erkekler mac izlemekten vazgecmez. ortak paydada anlasin bence.

Evet eşiniz düşüncesizlik etmiş.
Maçın özetlerini diğer günler de izleyebilirdi.
En kötüsü netten izleyebilirdi.
Keşke tvyi kapayıp kucağına oturup ilgisini kendinize tatlı bir yolla
çekseydiniz..

Çok kırıcı sözler söylenmiş karşılıklı hatalar bence..
Erkekler başkalarıyla kıyaslanmaktan nefret eder ama biz kadınlar da bundan hoşlanmayız değil mi?
Madem duymak hoşuna gitmeyecek söylemeyecek de o zaman.
Kusura bakmasınlar. Siz adım atmışsınız ayrı yatmak istiyorum demiş üstelik.
Aklınca sizi cezalandırıyor.
Bence üzüldüğünüzü belli edin.
Eve yarın geç gelin falan korksun,endişelensin. Nasıl olur acaba? :)

Billliyorum kıyaslamam onun ağırına gitti. bence, belkide tek hatalı olduğum konu oydu ama o lafıma çok üzüldüğünü o an hissettim.
oda ağır konustu. geç gitsemde en fazla arar nerdesin diye sonra gene trip yapar, o benim gib değil biraz daha inatçı ve halen içerde maç özeti dnliyor.

mac diziye benzemez aninda canli izlemedikten sonra özeti ve tekrarini bakmanin bi anlami olmaz, yani en azindan bir erkek icin öyle olmali. benim esim hic izlemez ama abim ve kücük erkek kardesim " fanatik" denilecek derecedeler , esleride durumu kabullendi, abimin esi baya baya futboldan anlar hale gelmis herkes biliyor :31:

yani esinizin tutkusuna anlayis gösterin, erkekler mac izlemekten vazgecmez. ortak paydada anlasin bence.

Sabah aynısını o söyledi, maç izlememe alış diye benm kızdığım bencilliğiydi belki meselede çok önemli değildi ama laflar ağırdı,

benım eşimde formula1 hastası yaz gelicek dıye korkardım bı ara ama kaç sezondur bende alıştım artık pistleri falanda tanıyordum ki artık normal kanlalrda yayınlanmıyor öncelerı bende çok tartıştım her hafta sonu bunumu ızlıcez ıdye dışarıda olsak bıle nezaman yayınlanıyorsa koşa koşa eve gelıyorduk

tartışmaktansa sızde özel zevki dıyerek saygı gösterın evet ınsan başta sınır oluyor ama ben hafta sonları bazen merak edıyorum f.1 alıştım çünkü

yarın iş varmış bence şimdi yatın uyuyun nasıl olsa bu konu tatlıya baglanacak, öfkelidir suan o ondan dolayı ayrı yatıcam demiştir yarın unutmuş olur bence fazla üzmeyin kendınızı..

haksızsınız bir erkeğe hiç sen onun tırnagı olamazsın denir mi.erkek bu durumu tabiki sorun yapar sen söyle et sonra ama özürümü diledim sinirim geçti de o an söylenen cümleler nasıl unutulcak peki .akla gelip durucak.herkes aynı değil bir anda unutsun yumusasın ben olsam en az bır hafta hiç konusmam konusmayı gec yüzüne bile bakmam beni kıranın.oda seni kıyaslama yapmış ama o an senin yapman gereken kırdın beni gidip uyucam ben deyip onun hatasını anlamasına fırsat vermek olucaktı.pişman olcaktı gelcekti ozaman. siz naptınız aynısını ona yapınca hatasını anlamasına fırsat vermeyip birde suclu durumuna düştünüz.ayrıca maçı evde izliyormus ya kahvelerde izlese gec saatlerde eve gelse dahamı iyi.sizde izleyecegınız bişey varsa nete girebildiğinize göre acın netten takın kulaklıgınızı izleyin.

benım eşimde formula1 hastası yaz gelicek dıye korkardım bı ara ama kaç sezondur bende alıştım artık pistleri falanda tanıyordum ki artık normal kanlalrda yayınlanmıyor öncelerı bende çok tartıştım her hafta sonu bunumu ızlıcez ıdye dışarıda olsak bıle nezaman yayınlanıyorsa koşa koşa eve gelıyorduk

tartışmaktansa sızde özel zevki dıyerek saygı gösterın evet ınsan başta sınır oluyor ama ben hafta sonları bazen merak edıyorum f.1 alıştım çünkü

Yine izlemesine bir şey demedim ki bu maaç önemli maçmış, onla maçada gittim yeri geldi birliktede izledim, ama bugün ne bileyim olaylar böyle gelişti de yatak ayırmakta nesi ki ne kadar kızdığımı da bilir.

Bence tam anlamıyla pire deve olmuş sizde.. Ufacık bir olay nerelere gelmiş.. Ben sizin yerinizde olsam o kadar önerime ragmen maç mı seyretmek istiyor arkadaslarımla bir program yapar cıkardım.. :)) pişman olur huzursuz olur diye :p evlilikte yatak ayırmayı ve küsmeyi hiç dogru bulmuyorum kendim de uygulamıyorum ama eşiniz yaptıysa siz yine de uzatmayın derim. Maç delisi kocalar zor benimki onlardan değil Allahtan da :) kolay gelsin size...

Yine izlemesine bir şey demedim ki bu maaç önemli maçmış, onla maçada gittim yeri geldi birliktede izledim, ama bugün ne bileyim olaylar böyle gelişti de yatak ayırmakta nesi ki ne kadar kızdığımı da bilir.

benım eşimde hemen yatağını ayırır ama ben rahat duramam gider koltuklardan kaldırım onu onları ben çeyizimde getirdim dıye :9::9: hem sınırımız geçsin hemde yatağa dönsun dıye yalnız yatamıyorum

yarın herşey yoluna gırer sınırler gevşer dert etme

yarın iş varmış bence şimdi yatın uyuyun nasıl olsa bu konu tatlıya baglanacak, öfkelidir suan o ondan dolayı ayrı yatıcam demiştir yarın unutmuş olur bence fazla üzmeyin kendınızı..

Sağol inş. ben en ufak şeyi kafama takar çok büyütürüm inan uyumayı çok istiyorum ama uyuyamam.

haksızsınız bir erkeğe hiç sen onun tırnagı olamazsın denir mi.erkek bu durumu tabiki sorun yapar sen söyle et sonra ama özürümü diledim sinirim geçti de o an söylenen cümleler nasıl unutulcak peki .akla gelip durucak.herkes aynı değil bir anda unutsun yumusasın ben olsam en az bır hafta hiç konusmam konusmayı gec yüzüne bile bakmam beni kıranın.oda seni kıyaslama yapmış ama o an senin yapman gereken kırdın beni gidip uyucam ben deyip onun hatasını anlamasına fırsat vermek olucaktı.pişman olcaktı gelcekti ozaman. siz naptınız aynısını ona yapınca hatasını anlamasına fırsat vermeyip birde suclu durumuna düştünüz.ayrıca maçı evde izliyormus ya kahvelerde izlese gec saatlerde eve gelse dahamı iyi.sizde izleyecegınız bişey varsa nete girebildiğinize göre acın netten takın kulaklıgınızı izleyin.

O konuda haksızım biliyorum en önemlisi o lafın onu ne kadar üzdüğünü o an hissettim. ama ondan da sadece anlayış bekledim, ki daha raporun bitmesine var bnm bi haftasonum vardı diye, şimdi diyorum izlemesem ne olurmuş ama inan o an öyle düşünmedim hiç

Birbirinizi çok kırmışsınız. Ben de hayatta dayanamam ayrı yatmaya, küs durmaya. Ben olsam yine gider bi konuşmayı denerdim. :26:

Bence tam anlamıyla pire deve olmuş sizde.. Ufacık bir olay nerelere gelmiş.. Ben sizin yerinizde olsam o kadar önerime ragmen maç mı seyretmek istiyor arkadaslarımla bir program yapar cıkardım.. :)) pişman olur huzursuz olur diye :p evlilikte yatak ayırmayı ve küsmeyi hiç dogru bulmuyorum kendim de uygulamıyorum ama eşiniz yaptıysa siz yine de uzatmayın derim. Maç delisi kocalar zor benimki onlardan değil Allahtan da :) kolay gelsin size...
Aynen öyle oldu valla, bende hiç sevmem ki biliyor kendisi, teşekkürler

benım eşimde hemen yatağını ayırır ama ben rahat duramam gider koltuklardan kaldırım onu onları ben çeyizimde getirdim dıye :9::9: hem sınırımız geçsin hemde yatağa dönsun dıye yalnız yatamıyorum

yarın herşey yoluna gırer sınırler gevşer dert etme
Bende öyleyim ama şimdi gidememde inatçı biliyorum o lafa ciddi anlamda kızdı gelmezse daha çok üzülürüm biliyorum, az önce geldi kapıdan baktı gtti

Birbirinizi çok kırmışsınız. Ben de hayatta dayanamam ayrı yatmaya, küs durmaya. Ben olsam yine gider bi konuşmayı denerdim. :26:[/QUOTE

Ya bi diyorum gene gideyim bide diyorum o gelsin hemen değişiyo kkızıyorum sonra diyorum ki aman sen git ne olacak.

ben barışana kadar uyuyamam. :26: şu maçlar ne berbat bir şey ya. yani eşinin seni buna mecbur etmesi hem de izin günlerinde kafa dinlemek, eşinle olmak isterken... çok sinir bozucu. eşin yanlış davranmış zaafı yüzünden seni kırmış sen de onu kırmışsın. yani hiç kırışmadan konuşabilseydiniz keşke. bence ufacık bir olay da değil yani sen sürekli onun maçlarına tahammül etmek zorunda değilsin. sen yokken izlesin madem böyle bir zaman bölümü yapılmalı en azından. bilemedim... iyi ki başımda maç olayı yok... :)

keşke tatlı dille yaklaşsaydınız.Ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış ;) .size kapris yapıcak ya ondan gelmemiş yatağa bence.Allahtan benim eşim hiç işi olmaz maçla.şanslıymışım :1:

Back
X