- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Billliyorum kıyaslamam onun ağırına gitti. bence, belkide tek hatalı olduğum konu oydu ama o lafıma çok üzüldüğünü o an hissettim.
oda ağır konustu. geç gitsemde en fazla arar nerdesin diye sonra gene trip yapar, o benim gib değil biraz daha inatçı ve halen içerde maç özeti dnliyor.
cevabıın için sağol canım eşimle barıştık, onunla konustuktan sonra senin mesajını gördüm. az önce ben buradaki arkaşlara son mejamı yazarken geldi kapıdan gene baktı yatsana saat 2 dedi bşey demedim yazmaya devam ettim. kapıda baktı güldü gülmedim, kirişmi derler oraya geldi dayandı beni çok kırdın biliyorsun demi dedi evet ama sende beni dedim. sakın beni o kişiyle kıyaslama sadece oda değil kimseyle kıyaslama dedi, bi daha olmasın dedi bende ilk sen kıyasladın sen yapmazsan ben yapmam dedim özür diledi bende tartışmaya sen ve senin bencilliğin sebep oldu ama dedim evet haklıydın ama önemli maçtı dedi sanki devlet meselesi neyse uyu sabah iş var dedi. kısaca barıştık. hepinize çok teşekkrler, yazan okuyan herkese, Allahım kimseye dert vermesin bütün dertler böyle kısa olsun. Bizde işler tatlıya bağlandı Allahım herkese ağız tatlılığı versin.İyi geceler
Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,
Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.
bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..
o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi,sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.
Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.
Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.
Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,
Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.
bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..
o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi,sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.
Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.
Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.
haksızsınız bir erkeğe hiç sen onun tırnagı olamazsın denir mi.erkek bu durumu tabiki sorun yapar sen söyle et sonra ama özürümü diledim sinirim geçti de o an söylenen cümleler nasıl unutulcak peki .akla gelip durucak.herkes aynı değil bir anda unutsun yumusasın ben olsam en az bır hafta hiç konusmam konusmayı gec yüzüne bile bakmam beni kıranın.oda seni kıyaslama yapmış ama o an senin yapman gereken kırdın beni gidip uyucam ben deyip onun hatasını anlamasına fırsat vermek olucaktı.pişman olcaktı gelcekti ozaman. siz naptınız aynısını ona yapınca hatasını anlamasına fırsat vermeyip birde suclu durumuna düştünüz.ayrıca maçı evde izliyormus ya kahvelerde izlese gec saatlerde eve gelse dahamı iyi.sizde izleyecegınız bişey varsa nete girebildiğinize göre acın netten takın kulaklıgınızı izleyin.