yatak ayıracak kadar büyük mü sorunumuz.

ben de maç izlemekten hoşlanmam ama dün akşamki maç önemliydi.özeti yorumları dahi saatlerce izlenir.şampiyonluk maçıydı.boşu boşuna kırıcı olmuşsunuz ikinizde.barışmışsınız ama ettiğiniz lafları hatırlamazsınız inşallah:50:

Maç konusunda fanatik olmayan biri bile dünkü maçı izler diye düşünüyorum şampiyonluk maçı çünkü.
Ama eşiniz her zaman maç konusunda böyle anlaşılan.
Yalnız size de hak veriyorum tek bir haftasonu ve doya doya vakit geçirmek varken,yok maçtı diziydi.Eşlerin birbirine zaman ayırması lazım.Ama keşke dün bu tepkiyi vermeseydiniz belki diğer hafta aynı tavır olursa tepki verebilirdiniz.
belki bizim için değil ama erkekler için çok önemli bir maçtı.

Yalnız kalpler çok kırılmış ikinizde yıpranmışsınız bir müddet düşünün
İnşallah hemen barışırsınız

O sana sen o kadının tırnagı olamazsın deseydı nasıl hıssedersın onu dusun. Bır de o zaten senı ıyı yasatamadıgını bılıyormus ve uzuluyormus. Zayıf yerınden bılerek vurmussun bır sure alttan al bence mac konusunda da haklısın can sıkıcı ama zorla degıl ılgısını baska yone cekerek vazgecırmeye calıssan

Arkadaşım eşin anlayışsız davranmış ama sende onun gibi davranmışsın. Ne sebeple rapor aldı bilemiyorum ama bir süredir evde olduğundan bunalmış olabilir.

Benim eşimde çok meraklı futbola hatta şöyle söyliyim tüm spor dallarının kurallarına kadar bilir. Bir keresinde tv de ilk kez gördüğüm ucube bir sporun kurallarını bile biliyordu zaten ondan sonra hiç müdahale etmedim seviyor ne yapayım?

Yani haksız mısın? Hayır tabiki ama olay gereksiz uzamış, hoş olmamış yani. Birde cnm biz kadınların yaptığı en büyük hatalardan birisini yapmışsın. Madem sonradan konuşacaksın avam tabirle geri basacaksın ne diye üstüne gidiyorsun adamın? Bende çok yapıyordum böyle, bir zaman sonra baktım kendime saygımı yitiriyorum artık devamını getiremeyeceğim tepkiler vermiyorum.

Eşini başkasıyla karşılaştırmak çok yanlış ama kocanda kaşınmış yani neyse sen genede bir daha olurda eşin böyle saçmalarsa misliyle karşılık verme.

Ayrıca erkeklerin bela okumasına çok sinirleniyorum ne ya öyle kocakarı gibi Allah Allah zaman değişti artık herkes bir tuhaf ya...

Arkadasim barismissiniz ama yine de yazmak istedim

Evliliginizi asla baska evliliklerle kiyaslamayin
Cunku her evlilikteki bireyler farklidir
Kiyaslama ancak yine kendi evliliginizle yapilmalidir
Neredeydik hangi noktaya geldik gibi

Yoksa ozentilikten, baska hayatlara imrenmekten,
eslerin birbirini kisisel anlamda vurmasindan oteye gitmez olay...

Konu sadece mac iken olay nerelere gelmis ....
Sadece konuyu konusun, birbirinizin kisiligine saldirmayin....
Hep derim iste o zaman olay sen boylesin sen soylesine geliyor.
Bu da evlilikleri yipratan en buyuk hatalardan biri ...

Son düzenleme:
Ben de bir ara Formula1 e merak sarmıştım, yarış günü hayat biterdi benim için ekran başına kilitlendirdim. O yüzden eşini anlayabiliyorum. Eşinin tutkusuna saygı göstermen gerek, çok bunalmayacaksan onunla maç izleyebilirsin eşinin daha çok hoşuna gider. Bu bencillik değil, sonuçta eş olabilirsiniz ama herkesin kendi hayatı var.

neden bazı bayanlar eşlerine karşı bu kadar saygısız olabiliyor. Tama adam bir öküz bunu anladık, ama o kadar cok bayan var ki cevremde kocasına ana avrat düz giden, yani hakemlere söylenen bazı küfürleri eşine ve ailesine söyleyen. Kim oluyorlarki
eşlerine böyle saygısızca küfürleri kendilerine hak görüyorlar. Kavgalarda söylenen basit hakaretler bile (hayvan, eşek), birikir
birikir ve sonunda bir bomba gibi patlar günün birinde ve kadın ne oldugunu anlayamaz. Cunku 5 senedir 10 senedir her lafına katlanan
o eş, en basit bir sözden atom bombası gibi patlamış ve tüm filmi bi anda yakmıştır. İşde sebep bu, siz eşiniz unutur sanırsınız
ama erkeklerde artık unutmuyor onlarda bizler gibi icine atıyor ve gun gelince çaaat diye suratımıza vuruyorlar. Konu ne olursa
olsun bir bayan agzını ve hanımlıgını bozmamalıdır.

kavga anında o öfkeyle bişeyler çıkmış işte ağızdan...
eşin abartmış gerçekten..

ikinizde fazla ileri gitmişsiniz... özellikle sizin son cümleniz inanılmaz kırıcı olmuş bence... yatak ayırmak isteyebilir... kimin hangi durumlarda nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz... kırgın olmasa bu kadar büyütmezdi bence....

barıştığınıza sevindim.ancak yinede yazmak istedim

birbirimizin hobilerine saygı duymalıyız.benim eşimde maç izler. hatta geçenki maçı evde izleyebiliyor olmasına rağmen kalabalıkta daha zevkli diyerek dışarda izledi.saat 01.00de eve geldi.bende sabah erken kalkmam gerektiği halde onu bekledim.birazda sohbet ettik öyle yattık.ikimizde mutlu olduk. ne gerek var yani birbirimizi kasmaya.demekki benim yerimde olsanız kıyameti koparırdınız.

Billliyorum kıyaslamam onun ağırına gitti. bence, belkide tek hatalı olduğum konu oydu ama o lafıma çok üzüldüğünü o an hissettim.
oda ağır konustu. geç gitsemde en fazla arar nerdesin diye sonra gene trip yapar, o benim gib değil biraz daha inatçı ve halen içerde maç özeti dnliyor.

fazla üsteleme bence olruna bırak bakalım

cevabıın için sağol canım eşimle barıştık, onunla konustuktan sonra senin mesajını gördüm. az önce ben buradaki arkaşlara son mejamı yazarken geldi kapıdan gene baktı yatsana saat 2 dedi bşey demedim yazmaya devam ettim. kapıda baktı güldü gülmedim, kirişmi derler oraya geldi dayandı beni çok kırdın biliyorsun demi dedi evet ama sende beni dedim. sakın beni o kişiyle kıyaslama sadece oda değil kimseyle kıyaslama dedi, bi daha olmasın dedi bende ilk sen kıyasladın sen yapmazsan ben yapmam dedim özür diledi bende tartışmaya sen ve senin bencilliğin sebep oldu ama dedim evet haklıydın ama önemli maçtı dedi sanki devlet meselesi neyse uyu sabah iş var dedi. kısaca barıştık. hepinize çok teşekkrler, yazan okuyan herkese, Allahım kimseye dert vermesin bütün dertler böyle kısa olsun. Bizde işler tatlıya bağlandı Allahım herkese ağız tatlılığı versin.İyi geceler

ayy n e çok mutlu ettin bizleriiiii.çokkk sevindimm.hadi bu ilk ve son olsun deyin ve sarılıp uyuyun canım.iyi geceler.

Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,

Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.

bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..

o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi, :14:sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.

Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.

Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.

anlayabiliyorum .. düşüncesizlik etmiş . ama sizin söylediğiniz sözde çok agır hiç bi erkek tavırsız kalmaz bu laf karşısında .. çok incinmiştir eminim ama düzelecektir .. alttan alın üzüntünüzü pişmanlıgınızı anlayana kadar anlatın

Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,

Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.

bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..

o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi, :14:sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.

Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.

Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.

Karşılıklı laflarla birbirinizi kırmışsınız ama sen başlatmışsın...
Başka bir erkek için kocana "sen onun tırnağı bile olamazsın" demek ne kadar aşağılayıcı bi laftır...
Düşünsene o başka bi kadının adını söyleyerek sana aynı lafı söyleyecek...
Tepkin ne olur?
Adamı o lafla tahrik etmişsin...
Onunda söylediği hoş bir şey değil.
Ama buna sebep olan senin lafların.
Erkeklerin yani çoğu erkeğin tutkusudur maç izlemek...
Maçı izler maçın özetini izler yorum izler...
Benim sevgilimde yapar aynısını... Sevdiği bir şeyi izlemesine engel olmam bende.. Laptopumu alırım girerim kolunun altına oyun oynarım oyalanırım yada bulmacamı alıp yine yanına giderim bi şekilde hem o maçını izler hemde ben yanında olurum oda maç aralarında yada maça ara verip benle ilgilenir.Ne o şikayet eder ne de ben..
Surat asıp o şekilde tepki vereceğine sende ona yakın olabilirdin o maç izlerken.. Böyle bi sorun olmazdı..
Yatağa küs girmek iyi bir şey değildir. Ama karşı cins için sen onun tırnağı olamazsın lafını duyduğumda bende aynı yatağa girmezdim.
Dilini törpülemelisin...

haksızsınız bir erkeğe hiç sen onun tırnagı olamazsın denir mi.erkek bu durumu tabiki sorun yapar sen söyle et sonra ama özürümü diledim sinirim geçti de o an söylenen cümleler nasıl unutulcak peki .akla gelip durucak.herkes aynı değil bir anda unutsun yumusasın ben olsam en az bır hafta hiç konusmam konusmayı gec yüzüne bile bakmam beni kıranın.oda seni kıyaslama yapmış ama o an senin yapman gereken kırdın beni gidip uyucam ben deyip onun hatasını anlamasına fırsat vermek olucaktı.pişman olcaktı gelcekti ozaman. siz naptınız aynısını ona yapınca hatasını anlamasına fırsat vermeyip birde suclu durumuna düştünüz.ayrıca maçı evde izliyormus ya kahvelerde izlese gec saatlerde eve gelse dahamı iyi.sizde izleyecegınız bişey varsa nete girebildiğinize göre acın netten takın kulaklıgınızı izleyin.

tamm haklisin ama bazende varya zorla dedirtmk icin ellerinden geleni ypiyolar emin ol

eşin bencillik yapmış, hadi maçı izledi birde yorumlarını izliyor, ama ağır sözler hakaretler geçmiş aranızda. keşke kızgınlığınızı bu ağır sizlerle dile getirmeseydiniz sonra ağzınız alışacak her tartışmada söyleyeceksiniz inşallah bir daha tekrarlamazsınız. her evde oluyordur tartışmalar ama saygılı hakaret etmeden de insan kendini ifade edebilir...

Bir bayan olarak, bir dönem ben de bayağı fanatiktim..:64: Arkadaşlarla maça gider, ardından en az 2-3 gün spor programlarını seyredip, ne yorum yapılıyor izlerdik. Hatta bayan taraftar grubunun İstanbul başkanlığını bile yapmıştım zamanında..:9:
Yani o psikoloji o kadar farklı ki, bunu gerçek anlamda yaşamadan zor anlarsınız..
Ben de sonradan ne kadar saçma, gereksiz ve boş bir iş olduğunu anladım ama öyle olanların da, neden öyle davrandıklarını da anlayabiliyorum.
Eşinizle barışmanıza çok sevindim. Karşılıklı hatalarınız olmuş ama nihayetinde tatlıya bağlanmış.. önemli olan bu.!
Bencillik konusunda haklı olsanız da; size tavsiyem;
Zaten mayıs ayında bütün ligler bitiyor. Sanırım 2 hafta kadar bir süre kaldı. Biraz daha sabredin.:68::65:

Son düzenleme:
Back
X