yatak ayırmak

Ben de senin gibiydim.hem için agriyo hem ayrı yatmaya kosullaniyosun enn ufak kavgada. İyi bak iyi göre konuşarak çöz

at adami yataktan sonra yarin obur gun konu acarsin aldatiliyorum diye! yatak anca bosaninca ayrilir, her kucuk kavgada yatak ayirirsan yarin obur gun terk edilirsin

Küçücük birşey olsa bile eşimden ayrı yatmayı seçiyorum bana gel dese bile inat ediyorum dün aynı şey oldu sonra yanına gittim sen git yanımdn dedim adam sesiz sesiz kalktı gitti alışkanlık oldu bnde napıcam bn nedenide kırılmışsam onun yanında ağlamak istemiorum sonra özür dilemeye çalıştığında ağladığım için dilediğini düşünmem
valla ayrı yatmak kadar keyiflisi yok esim cok alınmasa ingilizler gibi yatak odasında iki baza olarak yatıcam

Peki ya tahammül sınırlarını aşacak derecede horlama sorunu varsa ?

O kadar arkadas demis.
Farketmissindir insallah olayi.

Ne olursa olsun ayriiiii yatmayin kocanizi kaybedersinizzzz... Hem ne denmis yataga bile küs girilmemeli sizz ayri yatiyormusunuz bu kotuuuu aliskanliginiza bi son verin hemde hmen

Birgün sen onun konumunda olursun üzülürsün
Ne yaptım ben dersin ama iş işten geçer
Erkekler bir adım atar iki adım atar sonra ne halin varsa gör der...
Yanlış yapıyorsun olgun davranın

Ben ne olursa olsun sevdiğim insansız uyuyamam:KK61:ayrı yattığım an ağlarım valla.Benimki gelecekte benden küsüp gitsen nerde yatsan seni kucağıma alıp yanıma getirir koyarım diyor.Her şeyin başında Allah canlarım.Ben deyil yatağı ayırmak küs bile yatamam.şimdiden yanında olmak için sabırsızlanırken.Böyle gidişatda olması bir ailenin üzüyor beni hemde çok.ailelere sevgilere tabiiki hakikilerine çok değer veririm.:KK60:

Hatanızın siz de farkındasınız sanırım. Yapmayın derim ben. Ne olursa olsun yatak ayırmak araya bir soğukluk girmesine sebep olur. Yapmayın.

aferin aynen devam et. sonrada kocam niye benden soğudu, niye beni sevmiyo niye ilgilemmiyo diye konu açarsın. yazık günah adama

"küçücük bir şey olsa bile" diyorsunuz, yapmayın.çok büyük bir tartışma olursa falan demek ki çok sinirli, eşini görmek bile istemiyor derim ama öyle her tartışmada da yatak ayrılmaz ki.o küçük şeyleri büyütmüş olursunuz.yatmadan önce meseleyi konuşun, halledin.

Ayrılık için malzeme veriyosun eşinin eline, aferin devam et

Aranızdaki sorunu çözmeden hop diye barışmayın en azından konuşun. Ama yatak da ayrılmaz ki. Bir gün git dersiniz gider ama nereye gider kimin yatağına gider ...

Yatak ayırmak çok yanlış ne olursa olsun yatağını ayırma dön arkani uyu ama yatagini ayirma

sen b

sen bunlara bakma cnm yaa bır<k hepsi koca delisi rahat degilsin sinirlisen esim degissin biraz neden hep kadınlar degisiyo
çünkü benim kocam ana kuzusu değil, sende kıskanıyosun bu durumu o yüzden herkese koca delisi diyerek kendini tatmin ediyosun

Neden ayırıyorsun anlamadım. Yatak küçükse 180 cm' likler var artık...
Çocuk hasta olduğunda filan geçici ayırmalar olabilir ama abartılmamasından yanayım bende.

Back
X