- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
Kızlar benim yatağım baza...Ve başlığım yok
İlk evim kiraydı odayı daraltmasın diye başlık almadım yatağı duvara dayayıp kullandım, memnundum da...Şimdi yeni evimize geçtik. Yatak odam geniş fakat yatağı duvara dayayamadık çünkü gardolap duvara dayandı..kapıdan girişte tam karşıda birbirinden ayrı 2 küçük cam var..Ortasını yatak için ayırmışlar belli ki. Fakat tam ortaya getirsen yatağı, girişte full yatak gözüküyo bi garip duruyo. Ve duvara çok yakın olup yatağın kenarından odanın ebeveyn banyosuna dönen kısmına zor geçiyorsun. Bi tipsiz oluyor yani odanın şekli..
İlk başta nasılsa başlığım yok dedim ve iki camın tam ortasına getireceğime bi cama daha yakın koyarım yatak böylece odanın ortasında kalır ferah güzel bir görüntü olur dedim, öyle de oldu çok güzel fakat sorun şu: yatağı duvara dayayamadım çünkü camarın önünde petekler var, bir peteğin önüne geldiği için yatak duvara 15cm kadar mesafeli kaldı...e yatak başlığı da yok. yastığımızı duvara yaslayıp oturamıyoruz yani
başlık alsam iki camı ortalamadığım için güzel durmaz ve zaten bir camın açılmasına engel olurum, ne yapcam ben yaa 
Fikir verebilir misiniz canlar?
Resimler aşağıda..

İlk başta nasılsa başlığım yok dedim ve iki camın tam ortasına getireceğime bi cama daha yakın koyarım yatak böylece odanın ortasında kalır ferah güzel bir görüntü olur dedim, öyle de oldu çok güzel fakat sorun şu: yatağı duvara dayayamadım çünkü camarın önünde petekler var, bir peteğin önüne geldiği için yatak duvara 15cm kadar mesafeli kaldı...e yatak başlığı da yok. yastığımızı duvara yaslayıp oturamıyoruz yani

Fikir verebilir misiniz canlar?
Resimler aşağıda..
Son düzenleme: