Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm yukleme yok kurulum hatasi buyul ihtimal cnku kendi kendini durdurma ozellikliydi ama bizmli durdurmuyordu cagiracaktik zaten ama tasinicaz tasindigimiz evde duzgun taktiririz dye bekliyorduk ama bgun oldgu yere raylarin o gittigi bosluga coktuMontaj hatasından , kurulu yerin zemininden kaynaklıdır veya fazla mı dengesiz yükleme yaptın.
Zaten bir tane bunu diyen cikmasa sasardim telefondan griyorum bi an once yazmak istedim anlayanlar cevap verebilir....Nokta,virgül,sesli harf, gardolap?
Zaten bir tane bunu diyen cikmasa sasardim telefondan griyorum bi an once yazmak istedim anlayanlar cevap verebilir....
Bende telefondan giriyorum..Zaten bir tane bunu diyen cikmasa sasardim telefondan griyorum bi an once yazmak istedim anlayanlar cevap verebilir....
Herkesin telefonu ayri anlamiyosan yorum yapma burda turkce ogretmenligide yapmana gerek yok canim lutfenBende telefondan giriyorum..
Yaa anlamiyorum konunun anlasilmicak bi yani yok yani illa yazcaklar biseyboşver canım anlayan anlamıştır takılma böyle şeylere
Sen de "-de" yi ayrı yazmamışsın o zaman.Bende telefondan giriyorum..
Aynen o cikmis canim hic ellemedim sabah uyuyordum birden onun sesine uyandim aradim servisi canimGarantiyi ara canim yaparlar..
Sert kapatiyorsan kapaklari onu tutan yukaridaki asili yer var o cikmistir..
Allah korusun canim iste duzgun kurmuyorlar. Canimiza mal olucaksenin yine iyiymiş benim dolabın kapağı önünde oturmuş çamaşır yerleştirirken raydan çıkıp olduğu gibi üzerime geldi, verilmiş sadakam varmışta yatak yakın diye kapağa engel oldu tamamen yere inmedi yoksa direk beynim giderdi, bi de yalnız yaşıyordum o zamanlar ölsem kimsenin haberi olmazdı
Telefondan yazınca de ayrı yazılamıyor mu?Nokta,virgül,sesli harf, gardolap?
Aynen o cikmis canim hic ellemedim sabah uyuyordum birden onun sesine uyandim aradim servisi canim
Ver canim cer :)) yok canim aldigimiz yerde tanidik biri var gelirler aradik camin kucuk bi tarafi kirildi kenari. Orayi nasil duzeltirlerki yaa koca cami degistirmezlerde sadece orasi oylemi kalicak yaa ben cok takintiliyimdir orayi gordukce gozume batargaranti kapsamındadır o bence çağır yaparlar ama ben de böyle çok satan sureklı odul alan bı fırmadan almıstım stopları bozukmus evlenelı 4 yıl olucak hala gelecekler tyi makmaya oyle olmasın peşinden gidin bu arada Türkçene baktım sana not verıyım bıde gelmışken![]()
Yaa cam olmasa takarlar gecer ama camin kenari kirildi sadece orasi icin koca cami degistirmezler. Eee sadece orasi oyle kirikmi kalicak yaabenimde iki sefer olmustu..kapagini sert kapatmamaya calis..
iyi bari gelsinler de kırılan camı değiştirmeleri lazım ınsanın gözune batar oVer canim cer :)) yok canim aldigimiz yerde tanidik biri var gelirler aradik camin kucuk bi tarafi kirildi kenari. Orayi nasil duzeltirlerki yaa koca cami degistirmezlerde sadece orasi oylemi kalicak yaa ben cok takintiliyimdir orayi gordukce gozume batar