• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odam yardim

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar yatak odamin gardolabin kapagi rayli sabh uyurkwn birden oldugu yere indi dolap ve caminda kirklik var kendi kendine dustu servisi yapar dimi cami falan mobilyaciyimi aramaliyim dha 9 ay oluyo alali

Montaj hatasından , kurulu yerin zemininden kaynaklıdır veya fazla mı dengesiz yükleme yaptın.

Montaj hatasından , kurulu yerin zemininden kaynaklıdır veya fazla mı dengesiz yükleme yaptın.
Yok cnm yukleme yok kurulum hatasi buyul ihtimal cnku kendi kendini durdurma ozellikliydi ama bizmli durdurmuyordu cagiracaktik zaten ama tasinicaz tasindigimiz evde duzgun taktiririz dye bekliyorduk ama bgun oldgu yere raylarin o gittigi bosluga coktu

Zaten bir tane bunu diyen cikmasa sasardim telefondan griyorum bi an once yazmak istedim anlayanlar cevap verebilir....

boşver canım anlayan anlamıştır takılma böyle şeylere

Garantiyi ara canim yaparlar..
Sert kapatiyorsan kapaklari onu tutan yukaridaki asili yer var o cikmistir..

senin yine iyiymiş benim dolabın kapağı önünde oturmuş çamaşır yerleştirirken raydan çıkıp olduğu gibi üzerime geldi, verilmiş sadakam varmışta yatak yakın diye kapağa engel oldu tamamen yere inmedi yoksa direk beynim giderdi, bi de yalnız yaşıyordum o zamanlar ölsem kimsenin haberi olmazdı

senin yine iyiymiş benim dolabın kapağı önünde oturmuş çamaşır yerleştirirken raydan çıkıp olduğu gibi üzerime geldi, verilmiş sadakam varmışta yatak yakın diye kapağa engel oldu tamamen yere inmedi yoksa direk beynim giderdi, bi de yalnız yaşıyordum o zamanlar ölsem kimsenin haberi olmazdı
Allah korusun canim iste duzgun kurmuyorlar. Canimiza mal olucak

garanti kapsamındadır o bence çağır yaparlar ama ben de böyle çok satan sureklı odul alan bı fırmadan almıstım stopları bozukmus evlenelı 4 yıl olucak hala gelecekler takmaya oyle olmasın peşinden gidin bu arada Türkçene baktım sana not verıyım bıde gelmışken :KK70::p

garanti kapsamındadır o bence çağır yaparlar ama ben de böyle çok satan sureklı odul alan bı fırmadan almıstım stopları bozukmus evlenelı 4 yıl olucak hala gelecekler tyi makmaya oyle olmasın peşinden gidin bu arada Türkçene baktım sana not verıyım bıde gelmışken :KK70::p
Ver canim cer :)) yok canim aldigimiz yerde tanidik biri var gelirler aradik camin kucuk bi tarafi kirildi kenari. Orayi nasil duzeltirlerki yaa koca cami degistirmezlerde sadece orasi oylemi kalicak yaa ben cok takintiliyimdir orayi gordukce gozume batar

Ver canim cer :)) yok canim aldigimiz yerde tanidik biri var gelirler aradik camin kucuk bi tarafi kirildi kenari. Orayi nasil duzeltirlerki yaa koca cami degistirmezlerde sadece orasi oylemi kalicak yaa ben cok takintiliyimdir orayi gordukce gozume batar
iyi bari gelsinler de kırılan camı değiştirmeleri lazım ınsanın gözune batar o

Back
X