- Konu Sahibi Kelebekalbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evim müsait oldugu için bu boyutta yaptırdım. hemen yatak odamın yanında başka bir oda var orda gardolabım tuvalet aynam uzun puf 2 tekli koltuk yani giyinme odası gibi oldu... dikkat edersen yataktan kalktıgımda ihtiyacım olan şeyleri alabilme ve bakacagım ayak ucumda şifonyer ve aynam var.Keşke odana uygun boyutlarda bi yatakodası alsaydın. Gardırop t.aynası başka yerde olması biraz hoş olmaz gbi geldi bana :44: Ama modeli güzel, almışsın zaten artık canım güle güle kullan..
yatak odanızı güle güle kullanın. ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiniz ? bende böyle bir şey arıyorum da![]()
güle güle kullan benimkinin aynısı :) benimki sadece siyah beyazı bu arada beyaz hiç kullanışlı olmuyor syleyim
yatak odanızı güle güle kullanın. ne kadara aldığınızı söyleyebilirmisiniz ? bende böyle bir şey arıyorum da![]()
Keşke odana uygun boyutlarda bi yatakodası alsaydın. Gardırop t.aynası başka yerde olması biraz hoş olmaz gbi geldi bana :44: Ama modeli güzel, almışsın zaten artık canım güle güle kullan..