- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Teşekkür ederim içinde yatagi olması iyi dogumdan 1 ay sonra falanda ben eklerim yatak elim duzelince. Ama bunun icinde maasini beklememiz lazım eşimin bugün alamayız yine de çevrede bakarımMerhaba. Ben bebeğim doğduğundan beri gece gündüz beneto beşiği kullandim. Çok portatif ve güzel. Evin her odasında yanımda gezdi bizimle ufaklık. Bebeğim 6 aylik oldu geceleri hala yanımda ve beneto beşikte yatıyor. Gündüz kendi yatağına geçtik artık o yüzden besik sadece yatağımın yanında duruyor. Beşiğini içinde yatak da veriliyor ama ben üstüne sevi bebenin eğimli yan yatış yatağını aldım onu kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 yaşına kadar da kullanırız gibi geliyor bu besigi
Neden ki park yatak ilk başta olmuyor mu acabaSepet beşik 6 aya kadar kullanılıyormuş boşuna kendine masraf yapma ben park yatak aldım ama attığın ilk fotodokinden almayı düşünüyorum bir de.
Yok oluyor tabi ki de ben yatak odasına koyacağım park yatağı.Yatak odama da bakan kişinin girmesini istemiyorum o yüzden de bir tane ondan alayım diyorum.Neden ki park yatak ilk başta olmuyor mu acaba
Anladım benim bebek oda mobilyam olduğu icin birini alacağım sadece yatak odamaYok oluyor tabi ki de ben yatak odasına koyacağım park yatağı.Yatak odama da bakan kişinin girmesini istemiyorum o yüzden de bir tane ondan alayım diyorum.
Siizn oyun parki nasıl ? Bana Guvenlik siz geliyor sanki çocuk alt kata düşer yatagi taşıyamaz çocuğu taşıyamaz gibi plastik yaSepet beşik 6 aya kadar kullanılıyormuş boşuna kendine masraf yapma ben park yatak aldım ama attığın ilk fotodokinden almayı düşünüyorum bir de.
Evet sizin ayrı odanız varmış zaten ama ayrı odası olanlardan da oyun parkı aldığını duydum.Hani belki 1 yıl yanımda yatsın dersiniz bu süre biraz uzar çocuk o beşiğe sığmaz falan tekrar almak zorunda kalmayın.Anladım benim bebek oda mobilyam olduğu icin birini alacağım sadece yatak odama
Ben baby2go marka olanını aldım.Henüz kullanmadım ama hem etrafımda oyun parkı kullananlara sordum hem de burda konu açmıştım çoğu kişi oyun parkı önerdi.Yok içinde demir gibi olan kısımları var destekleyici o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ama görünüş olarak bana da çadır gibi geliyor.Bir mobilya kadar güzelliği yok.Sii
Siizn oyun parki nasıl ? Bana Guvenlik siz geliyor sanki çocuk alt kata düşer yatagi taşıyamaz çocuğu taşıyamaz gibi plastik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?