yatak odamin tepesinden gelen sesler :(

hatibulut

canım oğlum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7.772
1.541
448
41
Arkadaşlar 6 ay oldu yeni tasinali.tasindigim günden beri her gece bisey cekme sesi geliyor tepemden.hamileyim ve artik geceleri uyuyamiyorum.gittm kadinla az önce konuştum ben banyodayim cocukta balkonda dedi cagirdi baktm yatak odasi boş çekilecek bisey yok.bizim üstten geliyodur dedi onada ciktm ben ogretmenim gece uyurum dyo.giris kattayim odamin bi yani mutfagima bi yani girişe bakiyo yani boş. Polisi aradim yapan belli olmadgi icin bisey yapamayiz dyo.iki ustumde benden degil dyo kafayi yicem uykuya hasret kaldım resmen ya napcam ben :(

Bana inkar etmiş gibi geldi, çekiştiriyorlardır bişeyler. Başka nerden gelecek ki.çok üzüldüm bu durumlardan çok çektim.. Tekrar tekrar uyar gece sesler daha çok duyuluyor. Ufak bişeyde itip çekseler çok rahatsız edici...çocuk varsa kesin o yapıyordur balkondan da gelir ses sandalye varsa

zaten 2 üstündeki sesi senden önce senin üstündeki duyması lazımdı ki ses yalıtımının çok kötü olması lazımdı sandalye sesinin sana kadar gelmesi için.
Kimse değilse ne o sesler

Arkadaşlar 6 ay oldu yeni tasinali.tasindigim günden beri her gece bisey cekme sesi geliyor tepemden.hamileyim ve artik geceleri uyuyamiyorum.gittm kadinla az önce konuştum ben banyodayim cocukta balkonda dedi cagirdi baktm yatak odasi boş çekilecek bisey yok.bizim üstten geliyodur dedi onada ciktm ben ogretmenim gece uyurum dyo.giris kattayim odamin bi yani mutfagima bi yani girişe bakiyo yani boş. Polisi aradim yapan belli olmadgi icin bisey yapamayiz dyo.iki ustumde benden degil dyo kafayi yicem uykuya hasret kaldım resmen ya napcam ben :KK43:

yan binadan geliyor olabilir, karşı binalardan yankılanıyor olabilir ses bitmiyor malesef, o bitse başkası çıkar, çare kulak tıkacı: http://www.hepsiburada.com/liste/3m...00100&categoryId=60002017&SKU=HRENS3M1100-100 bi tanesini en az 3 gün kulllanabilirsin, rahat edersin

canım sanırım taşınacaksın:) çünkü bizim evlerde de öyle,atıyorum ust katlardan birinin salonunda dahi bı kıprdanma olsa yatak odasnda duyuluyor.sen yanı bosuna yatak odasının üstünden şüphelenme evin herhangi bi odasından da gelio olabilir sesler..benimde mesela alt katım yan tarafım falan mutfakta blender çalıştırsın benım oturma odamda duyuluyor misal:(
ben oyle takmıyorum ama çok canını sıkıyorsa taşın bebişim ya da başka odalarda yat,belkı daha az ses olur:cool:

Bana inkar etmiş gibi geldi, çekiştiriyorlardır bişeyler. Başka nerden gelecek ki.çok üzüldüm bu durumlardan çok çektim.. Tekrar tekrar uyar gece sesler daha çok duyuluyor. Ufak bişeyde itip çekseler çok rahatsız edici...çocuk varsa kesin o yapıyordur balkondan da gelir ses sandalye varsa

Gecen esimi yolladm adam karım yapmaz dedi bugün ben gttm kadin havluyla acti banyodan çıkmış yatak odasinin girisinde yolluk vardi yan taraf boştu yalan söylüyor olabilir ben gelince saklamis olabilir :(
G

zaten 2 üstündeki sesi senden önce senin üstündeki duyması lazımdı ki ses yalıtımının çok kötü olması lazımdı sandalye sesinin sana kadar gelmesi için.
Kimse değilse ne o sesler

Kadin dyoki banada geliyo ses artk alıştım dyo ustundekide ben öğretmenimgece iiş yaparsam sabah kalkamam dyo bina yalitimi nolursa olsun iki kat asagi gelmez dyo keske tasinmasaydim :(

Kadin dyoki banada geliyo ses artk alıştım dyo ustundekide ben öğretmenimgece iiş yaparsam sabah kalkamam dyo bina yalitimi nolursa olsun iki kat asagi gelmez dyo keske tasinmasaydim :KK43:
bence beşik falan saklamamışlardır. Yani o saatte sallamaları gerekiyorsa sallarlar gacız gucur için de sonsuza kadar çözümsüz olacağına ayaklarına bir şey koyalarlar. Ama koca insanlar neden suç aleti saklar gibi saklasın ki?
Diyelim ki yukarıdakinin beşik sesi. Ayaklarına pamuk,sünger gibi şeyler koyuyorlar hala da daha sesten rahatsız oluyorsan bence onların yapacakları bir şey yok. Sen ev değiştireceksin. İnsanlar çocuklarını sallamasın mı, elinde falan mı sallasın?

Ya dogumdan sonra napcam illaki çözümü olmali :KK43:

doğru bu sadece doğurana kadar işini görür, sonra bebeğin sesini duymak için kullanamıcaksın ama bebekte seni uyuytmayacak, valla ben bebeğim olduğunda o uyurken oturduğum yerde bile uyuyakalıyordum, zaten çok yorgun düşeceksin belki umursamazsın o zaman sesleri

canım sanırım taşınacaksın:) çünkü bizim evlerde de öyle,atıyorum ust katlardan birinin salonunda dahi bı kıprdanma olsa yatak odasnda duyuluyor.sen yanı bosuna yatak odasının üstünden şüphelenme evin herhangi bi odasından da gelio olabilir sesler..benimde mesela alt katım yan tarafım falan mutfakta blender çalıştırsın benım oturma odamda duyuluyor misal:KK43:
ben oyle takmıyorum ama çok canını sıkıyorsa taşın bebişim ya da başka odalarda yat,belkı daha az ses olur:cool:

Maddi acidan tasinamayiz zaten burayada yeni tasindik.doguma kadar yatagimi salonun ortasina koyacam orada yatacam napim bska :(

bence beşik falan saklamamışlardır. Yani o saatte sallamaları gerekiyorsa sallarlar gacız gucur için de sonsuza kadar çözümsüz olacağına ayaklarına bir şey koyalarlar. Ama koca insanlar neden suç aleti saklar gibi saklasın ki?
Diyelim ki yukarıdakinin beşik sesi. Ayaklarına pamuk,sünger gibi şeyler koyuyorlar hala da daha sesten rahatsız oluyorsan bence onların yapacakları bir şey yok. Sen ev değiştireceksin. İnsanlar çocuklarını sallamasın mı, elinde falan mı sallasın?

Alemsin :))))

doğru bu sadece doğurana kadar işini görür, sonra bebeğin sesini duymak için kullanamıcaksın ama bebekte seni uyuytmayacak, valla ben bebeğim olduğunda o uyurken oturduğum yerde bile uyuyakalıyordum, zaten çok yorgun düşeceksin belki umursamazsın o zaman sesleri

Evet ozamana kadar geçer inşallah :)

Neden alem olayım ki. Bir kaç saniye sürecek ses hayatını bu kadar karartıyorsa bence kişisel çözümler bulmalısın. Yoksa taşınacağın her yerde aynı sorunu yaşarsın.
Yarın da sen doğum yaptıktan sonra biri gelip de “geceleri bebeğinizin sesinden uyuyamıyoruz; Allah aşkına dikkat edin derse” ne yapmayı düşünürsün?

ahh ahha bu çekme seslerinden az çekmedim bende
yukardaki ahlaksın kadın dicem ki gerçekten öyle
gecenin 1-2 hiç fark etmez sürekli bişiler çeker,topuklu terlik giyer ve sürekli haraket haline
tatlı dille söyledi anmaladı
kavga ettim anlamadı ve hala yapiyor ve sürekli temzlik gece 11 de hatta geçen gün yine yaptı
ama bende artık bundan kurtulam için gittim eczanende kulak tıkacı aldım mışıl mışıl uyuyorum artık
eczanelrden bulabilirsin al tak kulağına rahat et yoksa bende kafayı yemek üzere idim

Back
X