Yatak Odası İçin Renk?

nurayatalay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
12
2
1
37
Kızlar yatak odası için turkuaz, pembe karışımı mı daha iyi olur yoksa kırmızı siyah mı? Ama çeyiz için değil yeni eve geçtim yeniden dizayn etmeyi düşünüyorum o yüzden:KK39:

Siyah kırmızı demode artık ya tek pembe yada turkuaz yada mor olabilir yada sadece beyaz aksesuarlarla renk kullanılabilir

İkisi de değil bana sorarsan. Benim favorim her zaman krem. Renklendiriceksem aksesuarları, aydınlatıcıları, yastıkları falan kullanırım, o kadarcık. Sıkıldıkça da dekoru her zaman ufak dokunuşlarla değiştirebiliyorum böylece.
Ana tema her zaman krem :KK200:

Oda ne kadar ışık alıyor ve mobilyalar ne renk bu önemli..
1 duvar koyu renk olup üzerinde açık renk resim güzel oluyor.. resmin rengi de diğer açık renk duvarlar gibi ise çok sık olur..

Kırmızı siyah çok sert renkler bence, uyumak rahatlamak için daha yumuşak renkleri tavsiye ederim. Pastel renkler daha uygun. Ben de nötral bir ana renk belirleyip(gri, krem gibi) sıkıldıkça aksesuarların rengini istediğiniz gibi değiştirmenizi öneririm

Kızlar yatak odası için turkuaz, pembe karışımı mı daha iyi olur yoksa kırmızı siyah mı? Ama çeyiz için değil yeni eve geçtim yeniden dizayn etmeyi düşünüyorum o yüzden:KK39:
kırmızı siyah fazla sert geldi.Beyaz,krem,tozpempe,açık mavi ya da lila huzur veren soft renkler güzel

Back
X