Yatak Odası Seçimi

seçimlerinizden 1.ci olan daha güzel ,

ama ben siteye baktığımda lotto ve monza modellerini daha çok beğendim

Canım herkesin zevki farklı modern şeyler alırsam lotus gibi birşey alırdım özellikle koyduğun ilk model çok kaba geldi bana, bir alttaki beyaz da çok beğendiğim bir model değil, gösterişli özellikle de avangart mobilyaları sevmiyorum ben, tabiki tercih senin.

İlla ikisinden biri ise beyaz olan derim çünkü kahve olan gerek yatak başı gerek aynası çookk göz yoruyor..Ama siteden hangisi dersen monza içlerinde en idare edeni bence..

kahve olan daha güzel beyaz yorucu bir renk özellikle yatak odasında..ben parlak parlak hoşlanmadığımdan tercihim kahverengiden yana kendi odamda öyle hatta benzer bir model..ayrıca beyazın temizliği de zor..

normalinde koyu renkten hiç hoşlanmam ama 1.sini çok beğendimm
evin aydınlıksa 1i almalısın
2. yatak odası artık herkesin evinde var neredeyse bence

bu konuda deneyimli biri olarak 2.yi kesinlikle elemelisin hem lake hem beyaz çok kolay çizilebilir ve tozu çok gösterir...iyi mobilya gösterişli mobilya demek değildir bunları göz önünde bulundurarak alın

bebeğim bence beyaz al ben çok memnunum çünkü koyu renk mobilya insanın ruhunu daraltıyor hemde çok tozu belli ediyor

2.acik renk daha iyi oluyo ferahlik acisindan ama onun da yatak başlığı biraz yuksek cok yuksek mobilyalar odayi daraltiyor ki yeni evler hep alcak yine de 2 derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…