Yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi?

Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?

Çalacak olan telefon sperminlerin ödünümü koparacak yapmayın lütfen,bu kadar saçmalıkta olmaz.

Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Şaka mı yapıyorsunuz ? Ciddiyseniz soruya cevap veriyim sorun olmaz hamilelige engel degil ha insan saglıgına zararlı oldugu dogru ama hamilelikle ne alakası var bunun

Doğum kontrol yöntemi olarak telefon kullanan var mı bilmiyorum. Bu şekilde korunan arkadaşlar gelip yorum yaparlar, öğrenmiş oluruz biz de.

Dur senin için bide öyle deniyelim bacım ayıp ettin 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün bunun konusu geçmişti arkadaşlarla demek telefon da bir yontemmis. Öğrenmiş olduk 🙂
Ama yani ne kadar korur bilemedim, guvenilir midir ki? Kazara hamile kalma olasılığı nedir? Bu konuda yapılan araştırmaları incelemek lazım.

Ama yani ne kadar korur bilemedim, guvenilir midir ki? Kazara hamile kalma olasılığı nedir? Bu konuda yapılan araştırmaları incelemek lazım.
Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz derler bunun yüzdesi neyse artık. Bir araştıralım meğer ben 2 kat korunuyormusum.

Son düzenleme:
Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz derler bunun yüzdesi neyse artık. Bir araştıralım meğer ben 3 kat korunuyormusum.
Bir de bu yuzde yüz çıkıyormuş. Yılın kadınları bilime yaptıkları katkıdan ötürü bu ödülü almaya.... ayh heyecanlandım, araştıralım bakalım.

Back
X