Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra telefonlar salonaMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Şaka mı yapıyorsunuz ? Ciddiyseniz soruya cevap veriyim sorun olmaz hamilelige engel degil ha insan saglıgına zararlı oldugu dogru ama hamilelikle ne alakası var bununMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Doğum kontrol yöntemi olarak telefon kullanan var mı bilmiyorum. Bu şekilde korunan arkadaşlar gelip yorum yaparlar, öğrenmiş oluruz biz de.Mrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Dur senin için bide öyle deniyelim bacım ayıp ettinMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Cevap veriyorum: binlerce kadınMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Doğum kontrol yöntemi olarak telefon kullanan var mı bilmiyorum. Bu şekilde korunan arkadaşlar gelip yorum yaparlar, öğrenmiş oluruz biz de.
Daha dün bunun konusu geçmişti arkadaşlarla demek telefon da bir yontemmis. Öğrenmiş oldukDoğum kontrol yöntemi olarak telefon kullanan var mı bilmiyorum. Bu şekilde korunan arkadaşlar gelip yorum yaparlar, öğrenmiş oluruz biz de.
Benim alarm için hep baş ucumda durur ondan mı olmuyor acepMrb aranıza yeni katıldım ,ilişki sırasında yatak odasında telefon olması gebeliği engeller mi ilişki sırasında yatak odasında telefon olup da hamile kalan var mı?
Ama yani ne kadar korur bilemedim, guvenilir midir ki? Kazara hamile kalma olasılığı nedir? Bu konuda yapılan araştırmaları incelemek lazım.Daha dün bunun konusu geçmişti arkadaşlarla demek telefon da bir yontemmis. Öğrenmiş olduk![]()
Kocayı almam ama telefonsuz aslaCep telefonunu yatak odasına almayan var mı?
Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz derler bunun yüzdesi neyse artık. Bir araştıralım meğer ben 2 kat korunuyormusum.Ama yani ne kadar korur bilemedim, guvenilir midir ki? Kazara hamile kalma olasılığı nedir? Bu konuda yapılan araştırmaları incelemek lazım.
Bir de bu yuzde yüz çıkıyormuş. Yılın kadınları bilime yaptıkları katkıdan ötürü bu ödülü almaya.... ayh heyecanlandım, araştıralım bakalım.Hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz derler bunun yüzdesi neyse artık. Bir araştıralım meğer ben 3 kat korunuyormusum.