Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yataş'tan yatak alıp çökme yazısını görünce dayanamadım :)) aynısı bende de oldu , ki ben kilolu değilimdir.
2 Senedir Yatsan Yatak üzerinde yatıyorum ne çökme ne de eziklik gibi sorunlarla karşılaştım canım. Bu vesileyle herkese tavsiye ederim. Çok kaliteli ürünler .
Yataş'tan yatak alıp çökme yazısını görünce dayanamadım :)) aynısı bende de oldu , ki ben kilolu değilimdir.
2 Senedir Yatsan Yatak üzerinde yatıyorum ne çökme ne de eziklik gibi sorunlarla karşılaştım canım. Bu vesileyle herkese tavsiye ederim. Çok kaliteli ürünler .
Yatağın Vücut yapısına uygun olması ve kaliteli üründen yapılması çok önemli gerçekten canım. Ben evimde Yatsan Ürünlerini kullanıyorum. 2 Senedir aynı ürünlerini kullanıyorum , sizin başınıza gelen çökme gibi olay yaşamadım .Yatsan Websitesine Bir bakmanı öneririm.
Merhaba switzerland modelini yeni aldık. Siz kullanıyor musunuz? Mağazada hoşumuza gitti dün gece ilk kez uyuduk pertiz :) fazla sert geldi. Alışılır mı? Aslında sert yatak seviyoruz ama eski yatağımız bayağı çökmüştü ondan sonra acayip geldi