Bebek Beslenmesi Yatak yan korumasi yardim!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derineylul

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
257
91
298
Kizlar ben nevresim takimi alirken uyku seti seklinde almadim. Bu yatak yan korumasi gerekli bisey mi? Bir de benim yatagim 60 ×120 . bunlar standart mi oluyor?

ahşap beşik mi park yatak mı? yatak ölçüsü normal sıkıntı yok. ahşapsa yan yatak koruması lazım çünkü dönüp ileride tabii başını falan çarpabilir. partk yataksa eğer zaten gerek yok

Kizlar ben nevresim takimi alirken uyku seti seklinde almadim. Bu yatak yan korumasi gerekli bisey mi? Bir de benim yatagim 60 ×120 . bunlar standart mi oluyor?
bende çok iyi bilmiyorum ama linenste baktıklarım 60-120 için büyüktü karaca home dakiler o boyuta uygundu markadan markaya değişiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…