Yataklari ayirmali ayirmamali mi

turklokumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
7
3
86
Avustralya
Arkadaslar 7 aylik hamileyim geceleyin horluyorum ve uc dort defa tuvalete kalkiyorum. Uyurken surekli rahatsizim bu koca karnimla ve sagimdan soluma da cok fazla donuyorum. Son zamanlarda esimde normalden fazla surekli bir basagrisi var. "Bugun doktora gidelim" dedigimde "geceleyin hic uyuyamiyorum onun icin de olabilir "dedi. Gunduz ise gidiyor, bense evdeyim. Bu durum beni cok uzdu.Cunku benim yuzumden uyaniyor. Sizce mantikli davranip yataklarimizi ayirmali miyiz, ayirirsak bu bizi birbirimizden sogutur mu? Ikilemde kaldim siz olsaniz ne yapardiniz?

Ayırmayın bence yataklarınızı.
Siz hamilesiniz. Elbette ki Bazı sıkıntılarınız olacaktır.
Fakat o da babası. Katlanıversin azıcık.
Burun bantlarından alın geceleri daha rahat nefes alırsınız daha rahat uyursunuz.
Süper bişey.
Sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza..

Ben dayanamam ayrı yatmaya ya :)

Hem de şu var sen o çocuğu karnında taşıyorsun bu kolay bişey değil, senin için de bir sürü zorluğu var öyle değil mi o da biraz sabır göstermeli fedakarlık yapmalı. Cidden dayanamam ayrı yatmaya ben kocacımlaa :)

Arkadaslar 7 aylik hamileyim geceleyin horluyorum ve uc dort defa tuvalete kalkiyorum. Uyurken surekli rahatsizim bu koca karnimla ve sagimdan soluma da cok fazla donuyorum. Son zamanlarda esimde normalden fazla surekli bir basagrisi var. "Bugun doktora gidelim" dedigimde "geceleyin hic uyuyamiyorum onun icin de olabilir "dedi. Gunduz ise gidiyor, bense evdeyim. Bu durum beni cok uzdu.Cunku benim yuzumden uyaniyor. Sizce mantikli davranip yataklarimizi ayirmali miyiz, ayirirsak bu bizi birbirimizden sogutur mu? Ikilemde kaldim siz olsaniz ne yapardiniz?

bence ayırabilirsin,hem sen rahat uyursun hem kocan rahat uyur diye düşünüyorum ,aranızdaki bağı bilemem tabi soguturmu sogutmazmı bu konuda yorum yapamam ama bende ileride yataklarımı ayırmayı düşünüyorum şahsen eşim deli yatar karnıma çarpar diye korkuyorum ki şimdi bile aramızda yastık var :)

yatak ayırmak da neymiş
gerekirse gece kalkacak sizi rahatlatmaya çalışacak bence
çünkü o da bebeğin babası sizde rahat rahat uyuyamıyorsunuz sonuçta

sırayla baş ağrısı bel ağrısı çektim şimdiye kadar sürekli tuvalet ve su ihtiyacım oluyor
başım ve belim ağrıdığında uyanıp masaj yapmasını istedim
o kadarını da yapsın demi sonuçta sadece benim evladım değil

walla yataklarınızı ayırdığınızda oh böyle rahatmış derse ipin ucu kaçar diye düşünüyorum
yarın öbür gün bebek doğacak gün içinde çok yorulacaksınız gerekirse gece beşiğini sallayacak şimdiden alışsın

Çocuk doğunca yataklar iki farklı kıtada da olsa geceler uykusuz :) Alışsın yani :)

ne olursa olsun ayırmayın yataklarınızı.
hamilelik zor bir süreçtir evet ama sizin neler çektiğinizi görsün tanısın bu süreçte size daha destek olur.:16:

sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun.:emir_bebek::nazar:

yatakları şimdi ayırırsanız sittin sene birleştiremezsiniz, çocuk doğunca ağlıyor diye rahatsız olacak bu seferde, benim oğlan 10 aylık hala kaç kere uyanıyor gecede, yani ilk zamanlar eşimi dinleyip tamam öbür odada yat deseydim hala ayrıydık şimdi.

ayrıca uzun süren baş ağrısı ihmale gelmez, mutlaka doktora görünsün, illa ki kötü birşey olacak diye değil ama ne olur ne olmaz.
geçen hafta bir arkadaşımızı kaybettik, çok geç teşhis oldu, aylardır başağrısını parasetomal içerek geçiştirmiş :50:

bende hemen hemen 8 aylık hamileyim..
eşim çok horluyo,ikidebir tuvalete kalkıyorum fln bi uyanınca daha uyuyamıyorum..
dönmek bile sorun gerçekten..
sürekli değilde haftada 2-3 gün fln ayrı yatıyoruz...
eşim çok yorgun olunca salonda yatıyo yada ben gece kalkıp salona fln gidiyorum..
üstelik çalışan bi insanım daha izinede çıkmadım...
ikimizede eziyet etmeye gerek yok...
bebek doğunca uykusuz geceler başlayacak sonuçta...
en azından o zamana kadar ayrıda olsa dinlenmek ve uyumak iyi olur...
yatak ayırmak hoş değil ama ekstra bi durum bu...

Yatakları ayırmak eşler arasında soğukluğa sebep olur. Sakın ayırmayın. Biraz cile ceksin beyefendi.

Bence ayirmayin yataginizi.alistirmayin esinizi rahatliga.evlat sahibi olmak kolay degil.simdiden alissin zorluklarina.

Eskiler şöyle der, evlilikte ne olursa olsun asla yatakları ayırmayın. Bir bildikleri vardır elbet.

Bana fikrimi sorarsanız ayırmayın derim.

Siz nerde yatarsaniz yatin kocaman karninizla zaten rahat edemeyeceksiniz...Esinize bu konuda acıyıp yatağınızı ASLA ayirmayin..Hem bebek doğduğu zaman fazla zorluk çekmez antremanlı olur :)

kesınlıkle ayrı yatmamanız taraftaryım..
ayırmayın bence yataklarınızı kendı basınıza hamıle kalmadınız sonucta herturlu sıkıntıyı sızınle bırlıkte oda cekmeli babalıgı sımdıden hıssetsın bırakın katlanıversin azıcık onun bebişini tasıyorsunuz onn hatunusunuz KATLANMALI..

kaldıki katlanmak dıye tabır edılecek devasa bı problemde söz konusu deıl.
ayırmayın yataklarınızı. sogutmayın kendınızden

evlilik bu değil mi zaten.iyi durumda zor durumda birbirini idare etmek yanında olmak..
ben yatak ayırma olayına karşıyım.heleki bu sebeple...
bunu eşinize teklif dahi etmeyin.zaten o da kabul ederse bu da ayıptır,bencilliktir bana göre.
siz evlat büyütüyorsunuz içinizde.horlamışsınız,tuvalete kalkmışsınız bunlar ne ki...
bende 6 aylık hamileyim.ben horlamıyorum ama oldum olası çok tuvalete çıkarım,hamilelikte bu daha da arttı.
hiç aklıma gelmedi rahatsızlık veriyormuyum diye.keyfimizden kalmıyoruz ya :27:
siz şimdi eşinize bu teklifi yaparsanız,
tabiri caizse onu rahatlığa alıştırırsınız,her zorlukta sizden bi tolerans bekleyecek.
yarın öbür gün çocuğunuz olacak,bu kez sesten uyuyamıyorum diye ayrı yatmayı normal karşılayacak.
bu döngü hayatınızın her zorluğunda karşınıza çıkar çünkü bilinç altına bunu sokmuş olacaksınız.

Ayağınıza kramp girebilir :ssz: aşerebilirsiniz:37: ayağa kalkarken zorlanabilrsiniz :31: bırakın kalsın kocanız yanınızda. . :49:

Vay arkadaş anlamıyorum ben bu kadınları bazen!! Ne demek yaa kocam rahatsız oluyor bir de bunun için ağladım filan. Olursa olsun efendim sen kendi kendinemi yaptın o çocuğu. Yarın öbür gün sakın deme kocam bebeğe hiç yardım etmiyor , gece ilgilenmiyor filan diye çünkü sen böyle düşünürsen eşin 10 katı rahatını düşünecek. Bırak paşazade biraz rhatsız olsun da babalığa alışsın şimdiden. Neden sen rahat edemezken onu düşünüyorsun bu kadar anlamıyorum tam tersi olması gerekmezmi?
Ben de son ayımdayım son günlerde daralıyorum diye ışık açık yatıyoruz. Çoğu insan uyuyamaz ışıkta değil mi? Türlü türlü huy değiştiriyorum, horlamaya başladım, yorgan arada iyice daralıyor yatak, öteki tarafımda battaniye, her dakka dönerim oraya buraya, wc yede kalkarım daha birçok şey..Valla kusura bakmasın rhtsız oluyorsa da katlanacak. Hiç de düşünemem valla..
Şımartmayın bu kadar şu adamları sora gene siz çekiyorsunuz sıkıntısını..Şımartılacak biri varsa şuan o da sizsiniz.

yatın beraber bişi olmaz
senin kocanda mızmız heralde:1:
benim gariban sabaha kadar hiç uyumadıgı oluyor
bazen 2 saat uykuyla işe gidiyor
bu zamana kadarda ayrı yatıyım demedi:34:
nasıl alışırsa öyle gider
rahatlıga fazla alıştırma:24:

Back
X