• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatay geçiş

skdnddkdndkdldldldl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
1
0
1
21
Merhaba. Ben memleketimden başka bir şehirde üniversitede 3. senemdeyim. Hayatım boyunca depresyonla uğraştım çok küçük yaşlardan beri. İlaç kullandım ama ilaçların yan etkisine dayanamayıp bıraktım şimdi yine berbat ve bitik bir haldeyim. Aile evinde hiç huzur olmadığı için kavgadan gürültüden usandığım için çıktım geldim ama burda da kendimi yalnız hissediyorum. Her gün lanet ediyorum bu şehre insanlara.Çok hassas ve zayıf biriyim. Sürekli ağlıyorum ve hep duygusal bi moddayım. Bu seneye kadar idare edebildim ama artık idare edemiyorum. Arkadaşlıklarım bozuldu ve artık kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. Zaten insanlarla zor iletişim kuran biriyim ve yeni arkadaşlıklar artık edinemiyorum. Buna ruh halimde müsait değil. Geçen dönem alttan olan derslerimin hepsini inanılmaz bi çabayla verdim. Bu dönem durum pek iyi değil. Okulumda uzayacak gibi görünüyor. Eve dönüp kendi şehrime yatay geçiş alıp ilaçlarıma tekrar başlamayı düşündüm. Kendi şehrimdeki üniye zaten puanım yettiği için merkezi yatay geçişle geçebilirim.Okulum daha da uzayabilir geçtiğim dersler saydırılmazsa tekrar almak zorunda kalabilirim. Ama böyle bi fikir girdi aklıma çıkmıyo. Oraya gidip yine arkadaş edinemeyip neden boş yere geldim okulumu da uzattım da diyebilirim. Ama yakın zamanda bir aile büyüğümüzü kaybettik ve bu durum beni daha da hassas yaptı. Ailemle birlikte olmak da istiyorum. Yurttan çıkıp ev konforuna geçmeyi de istiyorum. Siz benim yerimde olsanız derslerinizin çoğunun saydırılmaması uğruna geçiş yapar mıydınız? Lütfen fikrinize ihtiyacım var.

Back