Yatılı bakıcı

julia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
4.406
24
158
İstanbul
Arkadaşlar aranızda yatılı bakıcısı olan var mı? ben bu hafta işe başladım ve acil yatılı bakıcı arıyorum.gündüze gelen bakıcılar maşallah uçuk rakamlar istiyorlar ve ben en iyisi yatılı birilerini alayım dedim.bu şekilde bildiğiniz bakıcı bulabileceğimiz güvenilir şirket,ajans,dernek var mı? önerileriniz var mı ? bildiklerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.İkiz olunca bakıcıların ifadeleri de değişiyor çünkü

1 sene çeşitli yatılı yabanci bakicilarla yasadım lanet bir durum ama mecbur katlanıyorsunuz bebekleriniz için..her çeşidini gördüm esimi ayartmaya çalışanı,hırsızı,yalancısı daha yazmakla bitmez...biraz şans isi bu bakıcı olayı kimileride bir bakiciyla büyütüyor cocuklarını ama çok dikkatli olun referanssiz asla evinize sokmayın...Allah yardımcınız olsun...

Çok teşekkürler ,evime alacak olmam beni çok endişelendiriyor ama başka çarem yok
tabi şu da var eğer yatılıya birini bulamazsam mecburen günüdüe alacam ama onlar da cidden fiyat katlıyorlar resmen yaa
hayırlı bir insan inşallah çıkar kaşımıza

Vallahi ben yatılı yabancılara 900 dolar veriyodum 15 günde bir izne çıkıyorlardı 30 lira izin parası veriyodum..sonra gündüz bakıcı aldım sabah 9.30 gibi gelip 7 civarı gidiyolardi en fazla 750 tl verdim bu sadece cocuk bakımı değil ayrıca ev islerine yemegede yardım ediyolardi yani yatılı bakıcı daha uçuk fiyat sen nerede yasıyorsun tabi bunlar gecen sene fiyatları ..

Ben ümraniyede oturuyorum,ataşehire yakınız diye fiyatları abartıorlar.burda sorduğum türk bakıcılar gündüze 1.500 istiyorlar ve ne yazık ki fiyatlar cidden böyle yatılı bakıcı ise bugün gidip görüşeceğim 600 dolar istiyor ve ev işi de yapacak. ben 2 sene önce oğluma baktırırken 800tl veriordum, ev işi yemek de dahildi ama kadın sırf hatıra bu fiyat vermişti normalde 1000 lira alıordu çevresindekiler.bu yüzden bana da yatılı daha karlı gelior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…