• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı misafir?

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Kızlar bize bir akrabamız geldi (kadın) gündüz oturmaya akşamüstü gitti şimdi tekrar geldi yatılı kalmaya benim odamı vereceğiz şuan odamdayım birkaç saatim var yorgunmuş erkende yatabilir odam temiz bugun silip süpürdum ama dağınık napayım öneriniz var mı nasıl toplayabilirim pratikçe ben pek anlamamda annem akrabamızla oturuyor ama buraları toplayıp onlara çay falan koyarım

Valla ne diyelim canim
Topla iste kiyafet falam varsa, ortada durmasin.
Kitaplari va duzenle
Yatak ortusunu duzelt carsaf falan degistirin

Baska da birseye gerek yok
Haa cami da ac havalansin
Camı açtım şimdi çalışma masamın üzerini toparladım biraz çöp vs varsa attım şimdi yatagimin uzerini ve makyaj masami toparlayacagim gardilobum toplu ama biraz elden gecirecegim nolur nolmaz acilir falan toz alırım bir ama bir sepetin içinde afiş var babamın dosyalari iş onlari kaldirmam mümkün değil çok ağır büyük ihtimal göremeyecegi bir yere ittirecegim ya da durdugu yerde kalacak

Yani al fazlalıkları dolabına kaldır
Ev başka nasıl toplanır ki
Neden senin odanı elinden alıyor
Salonda kanepe yok mu
Salonumuzdaki koltuk hiç rahat değil oturma odasindaki koltuk yeni ve onda yatılır ama oturma odasi ve mutfak birleşik çok göz önunde olur diye annem mecbur benim odami verdi sorun değil

Back
X