- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
Merhaba, biz yurtdisinda yasiyoruz ama gecen hafta Turkiye'deki evimize geldik uzaktan calisacagiz uzun bir sure, aile ve arkadaslarimizla vakit gecirmek icin. Turkiye'deki evimiz yazlik bir ilcede, benim cok yakin bir arkadasim ziyarete gelip 10 gun kalmak istiyor haftaya. Ikimizin de birer cocugu var, arkadasim ve cocugu gelecek, esi izin alamamis. Seve seve kabul ettim cunku uzun suredir bulusmamistik. Yalniz simdiden bana sana hesap odetmem, gelince tartismayalim dedi. Arkadasim sagolsun hep boyle nettir.
Ben simdiden bunu konusmayalim, gelince konusuruz dedim ama ben misafir elini cebine atmaz ekolunu benimsemis bir aileden geldigim icin, surekli hesap odese cok rahatsiz olurum. O da zaten ev sizin, araba da sizden kullanilacak ben en azindan beach club/sezlong ucreti ve ogle yemeklerini oderim diyor. Benim esim muhtemelen bize her zaman katilmaz rahat edelim diye, 2 anne 2 kucuk cocuk ( 1.5 ve 2.5 yas ) olarak dusunun masrafi.
Siz nasil denge kuruyorsunuz boyle yatili misafirliklerde? Yemesi icmesi sezlongu falan hic onemli degil benim icin, zaten goze aldigimiz bir masraf oldugu icin seve seve kabul ettik, o yuzden biz odesek de sorun olmaz benim icin. Arkadasim zamaninda bana cok destek olmustu, yeri ayridir bende.

Siz nasil denge kuruyorsunuz boyle yatili misafirliklerde? Yemesi icmesi sezlongu falan hic onemli degil benim icin, zaten goze aldigimiz bir masraf oldugu icin seve seve kabul ettik, o yuzden biz odesek de sorun olmaz benim icin. Arkadasim zamaninda bana cok destek olmustu, yeri ayridir bende.