Yatırım iş danışma

Okul gruplarinda bulusmalar oluyor toplu yada kucuk bir grup . Bu konsept her zaman tutar bence.
Bir de aksesuar , kalemli defterli cicilibicili seyler . Cocuklar tutturur anne bunu alalim diye,💐😂
Yani su ekonomi de riskli her sey maliyet yuksek olur muhtemelen.
Ama akilda olsun cocuklu cogu sey tutar . Kendimden ve cevremden biliyorum . Surekli cocuklari bulusturup bir yerlere gitmek istiyoruz. Hem onlar hem biz keyifli vakit geciriyoruz
Evet çocuklara ve hayvanlara yönelik şeyler güzel gider gibime geliyor. İnsanların çok önem ve öncelik verdiği alanlar çünkü.

Selam kızlar, bugün elinizde iş kurabilmek iş yapabilmek için imkanınız olsa hangi işle alakadar olurdunuz? Bir türlü iş konusunda doğru yolu tutturamıyorum, hoş özel hayatta da tutturduğum söylenemez ama neyse😬 artık 30 yaşımı aştım ve bir şeyler tutturmak istiyorum ama kaybolmuş balık gibiyim ruhum çok sıkılıyor bu husustan
Hangi meslekte iyi isen, çevren varsa ona göre iş kur. Bilmediğin işi zor kurarsın kolay batırırsın.

Nerde yaşadığınızı bilmiyorum
Ankara'da köpek kuaförü bulamadı bir arkadaşım
Şöyle ki randevulu çalışıyoruz denildi ve randevu bir hafta sonraya verildi geçen yaz

Köpek kuaförü açın derim :)

Paraya ve lokasyona bağlı. Bir yatırım yapılacağı zaman fizibilite çalışması yapılır. O yatırım kendini kaç senede amorti eder hesaplanılır. Örneğin bir mekan açarsanız bir gün boyunca ordan kaç insan geçtiğine bakarsınız. Yemek olarak lokmacılar çok revaçta. Maliyeti ucuz. Geçen bizim işletmeye şef Rafet İnce geldi. Giriş katı kiralamak istedi. Pet cafe açmak istiyormuş. İstanbul’da varmış. Antalya’da da açmak istiyormuş. Pet sahiplerinin hayvanlarıyla oturabileceği bir yer düşünüyormuş. İnstagramından bakarsınız.
Araba fiyatlarını bilmiyorum ama ben olsam araba alır. Kiraya verirdim. Bu işi yapan Pendik’te bir arkadaşım var. O daha çok arabalarını dizi setlerine kiralıyor. Ona derdim. Arabalarımı kirala.

Paraya ve lokasyona bağlı. Bir yatırım yapılacağı zaman fizibilite çalışması yapılır. O yatırım kendini kaç senede amorti eder hesaplanılır. Örneğin bir mekan açarsanız bir gün boyunca ordan kaç insan geçtiğine bakarsınız. Yemek olarak lokmacılar çok revaçta. Maliyeti ucuz. Geçen bizim işletmeye şef Rafet İnce geldi. Giriş katı kiralamak istedi. Pet cafe açmak istiyormuş. İstanbul’da varmış. Antalya’da da açmak istiyormuş. Pet sahiplerinin hayvanlarıyla oturabileceği bir yer düşünüyormuş. İnstagramından bakarsınız.
Araba fiyatlarını bilmiyorum ama ben olsam araba alır. Kiraya verirdim. Bu işi yapan Pendik’te bir arkadaşım var. O daha çok arabalarını dizi setlerine kiralıyor. Ona derdim. Arabalarımı kirala.
Aaa öyle bir cafe var mıymış ? Benim aklıma baya eskiden gelmişti . Ya aslında güzel fikirler geliyor aklıma da girişim yapamıyorum. Mesela bundan 12 sene önce fln nail art stüdyosu açmak istemiştim . Çok severdim kendime şekilli ojelwe sürmeyi. o zamanlar yoktu türkiyede pek bunun alibabada makinaları fln vardı ama param yoktu 😂

Back
X