Yavaş artan beta

zlnzln

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar 7 temmuzda 5aa kalite çift embriyo transferi oldum. T+11de betam 20.25 çıktı. Sonrası yğksek gelir diye beklerken
t+13 beta 27.75
T+15 41.10
T+17 64.40
Bugün yani t+19 100.14 geldi.
Doktorum 2 gün sonra tekrar beta istedi. Artış var ama düzensiz ve yavaş kimyasal mıdır? Normale dönme ihtimali var mı? Nolur benzer şeyler yaşayanınız varsa bilgilendirir misiniz?

Biraz değerler öyle gibi duruyor canım ama sen doktorunu dinle bekle bakalım.insallah sağlıkla artar

Rabbim gönlüne göre versin inşallah Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur dilerim sağlıcakla katlanarak artar Amin

Biraz değerler öyle gibi duruyor canım ama sen doktorunu dinle bekle bakalım.insallah sağlıkla artar
İnşallah hızlıca sağlıklı bi şekilde artar çok teşekkür ederim

Rabbim gönlüne göre versin inşallah Rabbim dilerse oldurmayanı oldurur dilerim sağlıcakla katlanarak artar Amin
Çok sağ olungerçekten düşünmekten kafayı yemek üzereyim inşallah dediğiniz gibi katlanarak artar

Ben de öyle yaşadım Ama sen tek geçirdim görene kadar bekle gerekirse verme haftada bir kan ver yani takip yapma Çünkü ben dış gebelik yaşadım doktoruma dedim ki kan vermek beni Psikolojimi bozuyor sinir oluyorum Çünkü 2 haftadır kan veriyorum 2 haftadır kollarım mahvoldu ve sonuç milim milim milim milim Demek ki bu da böyle bir gebelik düşündüm yok dedi vereceksin dedi takibini yapacağım bilmem ne nine Ben Vere Vere iki aydır kan testi verdim ve 2 ay sonra görerek Emin olduk ona göre de sonucu sonlandırdık ve Ben hatta 2-3 Doktor da gezdim emin olmak için o derecede yani tüp bebek doktorunla hariç başka hastanedekiler kadın doğuma da gidip bakıldım Eğer senin doktorun da vermeyebilirsin derse verme ya sonuçta Şu an bir gebelik var ama sürekli vermek gerçekten psikolojiyi bozuyor Hani bir hafta böyle ver sonuç Bu mu O zaman bekle biraz değil mi Hani gidişatın ne olacağını sürekli ver kollarım mahvoluyor yani Zaten hoş 3 ay beklemiyecrn yani en fazla bir hafta durursun bir hafta sonra vereceksin belli olur ne olacak senin konunun da biraz bana benzediği için böyle içimi döktüm Ama tabii her değer böyle olacak diye bir şey yok Bir de ben kafadan da sıkıntılıydım o zamanlar ve düşürmek için de iki ay daha Kan verdim Sen düşün tüp bebek Doktorum ortalara kadar iyiydi sOna Doğru zaten Kriz geçirdim

Sürecin kendisi zaten zorken bi de böyle dediğiniz gibi sürekli arttı mı azaldı mı diye elimiz yüreğimizde beklemek çok zor. Göbekten kalçadan vurulan iğnelerin morluğu yetmez gibi kollarım da mosmor. Her kan sonucu çıktığında fazlaca katlamıştır diye umutlanıyorum ama böyle çıkınca doktor da sadece takip edelim diyince iyice çöküyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolayca hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklayabilelim

Amin inşallah

Amin canım inşallah
Rabbim sürecini kolaylaştırsın canım benim çok zor süreçler o her bir iğne ve acılar sonunda yeterki mucizelerimize kavuşalım diye çok zor süreçler yaşayan bilir kurban olayım Allahım hepsini görüyor inşallah bu yaşadıklarınız karşında Rabbim sizi mükafatlandıracaktır dilerim sağlıcakla hayırlısıyla evlatlarına kavuşursun Allahın izniyle

Böyle beni anlayan insanlarla konuşmak bile bana iyi geliyor beni çok duygulandırıyor. İnşallah rabbim hepimizin gönlündekini çabucak nasip etsin çok sağ olun

`