• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş yükselen beta hcg kızlar acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi snak1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snak1

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
12
2
16
27
174.0
346.50
511.43
739.76
Kızlar değerlerim böyle artış çok iyi değil.reglim 7 gün geçti . Dış gebelik olabilir dedi doktor. Böyle olup birden yükselen sağlıklı gebeliğe dönen varmı.

Bu iki gün aralikka verdiğiniz değerler mi
174.0
346.50
511.43
739.76
Kızlar değerlerim böyle artış çok iyi değil.reglim 7 gün geçti . Dış gebelik olabilir dedi doktor. Böyle olup birden yükselen sağlıklı gebeliğe dönen varmı.

Bence tam olarak dış gebelik denecek degerlerin yok on düşük artışın %44 diş gebelikte 30 35 artış bekleniyor herhangi bir kasık veya omuz ağrın var mi
Ağrılarım yok kasıklarım bazen hafif sızı oluyor. Herhangi bir kanamam da yok. Yerleşme tarzında ufak bir leke 3 , 4 gün önce gördüm. Bende hersey normal. Doktor keseyi görmedi henüz. Değerlerden dolayı dış gebelik dedi

Ağrılarım yok kasıklarım bazen hafif sızı oluyor. Herhangi bir kanamam da yok. Yerleşme tarzında ufak bir leke 3 , 4 gün önce gördüm. Bende hersey normal. Doktor keseyi görmedi henüz. Değerlerden dolayı dış gebelik dedi
Her doktor mesleğini layıkıyla yerine getiremiyor bence benim de degerim bir anda fırladı 348 le öğrendim 72 saat sonra 1600 oldu 4.5 kat arttı diye bana da mol gebelik dediler doktorumu degistirdim bana tek söylediği sey bu hafta da sadece bu değere bakarak mol gebelik dediyse direk profesör olsun

Her doktor mesleğini layıkıyla yerine getiremiyor bence benim de degerim bir anda fırladı 348 le öğrendim 72 saat sonra 1600 oldu 4.5 kat arttı diye bana da mol gebelik dediler doktorumu degistirdim bana tek söylediği sey bu hafta da sadece bu değere bakarak mol gebelik dediyse direk profesör ols
Her doktor mesleğini layıkıyla yerine getiremiyor bence benim de degerim bir anda fırladı 348 le öğrendim 72 saat sonra 1600 oldu 4.5 kat arttı diye bana da mol gebelik dediler doktorumu degistirdim bana tek söylediği sey bu hafta da sadece bu değere bakarak mol gebelik dediyse direk profesör olsun
Yarın tekrar kan ver ona göre kürtaj yapalım dediler. Başka doktorada gideceğim. Ama değerlerin bir anda artması olabiliyor diyorsunuz yani.

Evet daha çok yeni ayrıca sadece değerle diş gebelik nasıl diyor ki ultrason ile baktı mi

Evet baktı kese görünmedi zaten. Sadece bir kistim olduğunu söyledi . Ufak bir sıvı var Buda kisten dolayı dedi. Yarınki kanına göre hareket edelim dedi

Evet baktı kese görünmedi zaten. Sadece bir kistim olduğunu söyledi . Ufak bir sıvı var Buda kisten dolayı dedi. Yarınki kanına göre hareket edelim dedi
Daha çok erken 1500 den önce alttan muayene de kese anca görünüyor 700 beta hcg ile nasıl keseyi görmeyi beklemiş bilmiyorum bence 4 gün daha takip ettirin diş gebelik ultrason ile belirlenir değer ile kürtaj yapalım demesi çok yanlış bir yaklaşım

Ben yarın kan verip bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum zaten umarım hersey yolunda ilerler. Değerlerim artarsa biraz daha rahatlayacağım

Daha çok erken 1500 den önce alttan muayene de kese anca görünüyor 700 beta hcg ile nasıl keseyi görmeyi beklemiş bilmiyorum bence 4 gün daha takip ettirin diş gebelik ultrason ile belirlenir değer ile kürtaj yapalım demesi çok yanlış bir yaklaşım
Alttan muane yaptı bu arada

174.0
346.50
511.43
739.76
Canım umarım sağlıklı olur ama bana da biraz düşük geldi artış miktarın. Baştaki çok güzel artmış ama.Ben de geçirdim dış %50 ile artıyordu. Sonradan %30 a kadar düştü artış oranı
Sıkı takip et

Banada düşük geldi. Birden artanlar da oluyormuş galiba. İnşallah öyle olur

Bende aynı durumdayım maalesefki son adet 28 ekim :(
25.11 87

27.11 187

29.11 310

01.12 577

02.12 720

04.12 1100
Bugün vajinal muayne yapıldı ama kese yada tüplerde bir sorun görülmedi çok korkuyorum

Back
X