174.0
346.50
511.43
739.76
Kızlar değerlerim böyle artış çok iyi değil.reglim 7 gün geçti . Dış gebelik olabilir dedi doktor. Böyle olup birden yükselen sağlıklı gebeliğe dönen varmı.
EvetBu iki gün aralikka verdiğiniz değerler mi
Bence tam olarak dış gebelik denecek degerlerin yok on düşük artışın %44 diş gebelikte 30 35 artış bekleniyor herhangi bir kasık veya omuz ağrın var mi
Ağrılarım yok kasıklarım bazen hafif sızı oluyor. Herhangi bir kanamam da yok. Yerleşme tarzında ufak bir leke 3 , 4 gün önce gördüm. Bende hersey normal. Doktor keseyi görmedi henüz. Değerlerden dolayı dış gebelik dediBence tam olarak dış gebelik denecek degerlerin yok on düşük artışın %44 diş gebelikte 30 35 artış bekleniyor herhangi bir kasık veya omuz ağrın var mi
Her doktor mesleğini layıkıyla yerine getiremiyor bence benim de degerim bir anda fırladı 348 le öğrendim 72 saat sonra 1600 oldu 4.5 kat arttı diye bana da mol gebelik dediler doktorumu degistirdim bana tek söylediği sey bu hafta da sadece bu değere bakarak mol gebelik dediyse direk profesör olsunAğrılarım yok kasıklarım bazen hafif sızı oluyor. Herhangi bir kanamam da yok. Yerleşme tarzında ufak bir leke 3 , 4 gün önce gördüm. Bende hersey normal. Doktor keseyi görmedi henüz. Değerlerden dolayı dış gebelik dedi
Her doktor mesleğini layıkıyla yerine getiremiyor bence benim de degerim bir anda fırladı 348 le öğrendim 72 saat sonra 1600 oldu 4.5 kat arttı diye bana da mol gebelik dediler doktorumu degistirdim bana tek söylediği sey bu hafta da sadece bu değere bakarak mol gebelik dediyse direk profesör ols
Yarın tekrar kan ver ona göre kürtaj yapalım dediler. Başka doktorada gideceğim. Ama değerlerin bir anda artması olabiliyor diyorsunuz yani.Her doktor mesleğini layıkıyla yerine getiremiyor bence benim de degerim bir anda fırladı 348 le öğrendim 72 saat sonra 1600 oldu 4.5 kat arttı diye bana da mol gebelik dediler doktorumu degistirdim bana tek söylediği sey bu hafta da sadece bu değere bakarak mol gebelik dediyse direk profesör olsun
Daha çok erken 1500 den önce alttan muayene de kese anca görünüyor 700 beta hcg ile nasıl keseyi görmeyi beklemiş bilmiyorum bence 4 gün daha takip ettirin diş gebelik ultrason ile belirlenir değer ile kürtaj yapalım demesi çok yanlış bir yaklaşımEvet baktı kese görünmedi zaten. Sadece bir kistim olduğunu söyledi . Ufak bir sıvı var Buda kisten dolayı dedi. Yarınki kanına göre hareket edelim dedi
Alttan muane yaptı bu aradaDaha çok erken 1500 den önce alttan muayene de kese anca görünüyor 700 beta hcg ile nasıl keseyi görmeyi beklemiş bilmiyorum bence 4 gün daha takip ettirin diş gebelik ultrason ile belirlenir değer ile kürtaj yapalım demesi çok yanlış bir yaklaşım
Canım umarım sağlıklı olur ama bana da biraz düşük geldi artış miktarın. Baştaki çok güzel artmış ama.Ben de geçirdim dış %50 ile artıyordu. Sonradan %30 a kadar düştü artış oranı174.0
346.50
511.43
739.76
Kızlar değerlerim böyle artış çok iyi değil.reglim 7 gün geçti . Dış gebelik olabilir dedi doktor. Böyle olup birden yükselen sağlıklı gebeliğe dönen varmı.
İnşallahBanada düşük geldi. Birden artanlar da oluyormuş galiba. İnşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?