Yavaş yükselip sonra düşen beta hcg ☹️

Merhaba ben geçen çarşamba sabah test yaptım pozitif çıktı sonra hastanede beta hcg bakıldı 65 çıktı doktor hayırlı olsun dedi 2 gün sonra 93 çıktı iki gün sonra 89 a düştü maalesef doktor muayene etmeden dış gebelik dedi yarın gel değerlerini düşürcez dedi sizce değerlerin normale dönme şansı var mı
Malesef dusuk yapiyosun dua et giderek dussun bi inip bi cikarsa cok kivranirsin agridan

Şuan ağrı ya da bi kanama yok ama doktora gitmeden kendiliğinden düşürenler de olmuş bende napcam bilmiyorum sıkıldım doktorların ilgisizliğinden hastanelerden
Benimde oyle oldu adetim 10gun gecince kanama basladi beta degerim 140a kadar cok oynadi bi indi bi cikti dis gebelik olablr dediler rahim inceydi cunku dusuk hapi verdiler kullandim bir hafta sonra degerim dusmeye basladi bu surecte kanamam 37gun surdu ve hergunu agrili gecti insallah sizin oyle agrili olmaz

Benimde oyle oldu adetim 10gun gecince kanama basladi beta degerim 140a kadar cok oynadi bi indi bi cikti dis gebelik olablr dediler rahim inceydi cunku dusuk hapi verdiler kullandim bir hafta sonra degerim dusmeye basladi bu surecte kanamam 37gun surdu ve hergunu agrili gecti insallah sizin oyle agrili olmaz
Sizi muayene ettiler mi beni etmeden doktor dış gebelik olabilir dedi sadece değerlere bakarak ve kanama ile mi düşürcem dedim hayır sende düşecek bişi yok sadece hcg düşse yeter dedi kafamı çok karıştırdı

Sizi muayene ettiler mi beni etmeden doktor dış gebelik olabilir dedi sadece değerlere bakarak ve kanama ile mi düşürcem dedim hayır sende düşecek bişi yok sadece hcg düşse yeter dedi kafamı çok karıştırdı
Evet alttan muayene ettiler rahimi incelediler olusmamis gebelik dediler tek tarafli sol kasigim cok agridi oyuzden dis gebelik olablr dediler ilac verdiler evet icerde dusurecek parca yok zaten bu degerlerle olmaz beta degeriniz sifirlaninca kanama goruceksiniz ole demek istemis bekleyeceksiniz 4 gune kanama olmazsa tekrar betaya baktirin

Muhtemelen doktor muayene etse de bu değerde birşey görünemeyeceği için ultrasona almamıştır.
Değerin küçük kimyasal da olabilir dış gebelik de yapacağın şey iki günde bir beta hcg takibi yaptırmak.
Eğer değer düşüyorsa sorun yok ama yükselme olursa o zaman iğneyle düşürmek isteyecektir doktor.
Dış gebelikse eğer ihmal edildiğinde tehlikeli olabiliyor o yüzden mutlaka doktor takibinde ol.
İnşallah dış gebelik değildir

Back
X