- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüreğim dayanmıyor artık. Hepsi ailelerin suçu. Vicdansızlar. Dilerim ki aynı şey başlarına gelsin. Çünkü onlar ancak o şekilde anlar (o da belki ). Öteki türlü anlamazlar. Anlayacak kapasiteye sahip insan yapmaz zaten böyle bir şey. Ben hayvanlara eziyet eden 1-2 kişinin sürünerek öldüğüne şahit oldum. Tez zamanda hepsinin başına hayvanlara yaptıkları eziyetlerin aynısı gelsin inşallah![]()
bilmiyorum ama merhametim hayvanlara , insanlara duyduğumdan daha fazla neredeyse. insan derdini anlatabilir en azından , hayvanlar öyle değil ki.. belediyelerin hayvanlar su içsin diye yaptığı "susuyorum ama konuşamıyorum" uygulamasını görünce bile duygulanıyorum. nasıl bir vicdansızlıktır , nasıl zalimlik , duygusuzluktur ki , senden aciz olana böyle yapabilirsin. Rabbim der ki; "Hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar"... Bu arada imzamı attım , herkese de gönderdim..
cocugun bir sucu yok onu böyle duyarsiz sevgiden ve vicdandan uzak yetistiren anne babanin kabahati bu.keske mümkün olabilseydide anne baba olabilcek en agir para cezasina carptirilsaydi.imza kampanyasina destegimi verdim ve sosyal medyadaki hesaplarimda paylastim.umarim hukuki bir sürec baslar![]()
çok moralim bozuldu resmi görünce keşke görmeseydim. bunu yapanın elleri kırılsın ve aynı şekilde kendi de can versin.
imzamı verdim. bu arada artık özelden 5 dakikada bir mesaj atılıyor aklında bulunsun.