Yavru chichilla arıyorum

immortality

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
222
0
66
İstanbul
Ailem sonunda evde kedi beslememe izin verdi, yazlıkta özgür takılan bir kedim var, istediği gibi girer çıkar, avlanır biz yokken de komşulara gider, onu nu evime getiremiyorum çünkü özgürlüğüne çok düşkün evde yaşamayı sevmiyor. Şimdi yıl içinde yaşadığım evde beslemek için yavru bir chinchilla almaya karar verdim. Veterinerlerden falan soruşturuyorum sahiplendirmek isteyen varsa seve seve alırım. Annesini babasını görmek ve en azından hayvansever birilerinin elinden çıktığını bilmek için sahiplenmek istiyorum, gözü dönmüş petshopçulara destek olmak istemiyorum. Sizde veya çevrenizde bu şekilde alabileceğim bir kedicik varsa sahiplenmeyi çok isterim

Hayvanseverseniz ve petshopların kirli ticaretine ortak olmak istemiyorsanız,cins kedi arayşına girmek yerine sokaktan muhtaç bir yavru sahiplenebilirsiniz.
Hem bu soğuklarda bir can kurtarmış olursunuz hem de "hayvansever" kelimesi askıda kalmamış olur.
Annesini babasını görmek-ne kadar cins(!) olduğundan emin olmak demek.
Az cinsse(!) sahiplenmeyecek misiniz?
Sokakta yüzlerce aç susuz muhtaç hayvan varken cins kedi arayıp seceresini araştırmak bana pek hayvansever tavrı gibi gelmedi.

sokakta o kadar yardıma muhtaç kedi varken bu mesajı yazmaya utanmıyorsunuz tebrik ederim sizi..

1999 depremi sıralarında sokakta bir yavru kedi bulmuştuk,annesi ölmüş..avuç içim kadardı,minicik..Cinsini bilmezdim. Aldık onu..evde temizlemek için,suya bıraktım kıpırdamadan durdu..birazcık yıkadım,fön makinesiyle kuruttum,tüyleri kabardı pamuk gibi oldu ama o kadar çelimsizdi ki adını "çıtır" koydum.. Sonradan veteriner söyledi tekir dedi.. aşıları yapıldı ev kedisi oldu. Ama hayat arkadaşım olmuştu. O sahipsiz sokak kedisi evde nereye gitsem peşimde..Okuldan geldiğimde kapıda hazırol da beni bekliyor bulurdum.. Müthişti.. Cinsi falan boş verin,sokaktan kedi almayı düşünün derim :)

Ne kadar kırıcı ve ukala yorumlar yazmışsınız, görünce çok üzüldüm. Diğer kedim sokak kedisi zaten ve bugüne kadar birçok sokak kedisi besledim. Kapımın önünde gördüğüm kedilere de mama ve su veririm. Bilip bilmeden ahkam kesmeniz ve bana nasıl utanmadığımı sormanız çok yanlış. Önerilerde bulunabilirsiniz saygıyla karşılarım ama beni tanımıyorsunuz bana bu şekilde saldıramazsınız,hayvanlarla ilişkimi ve bugüne kadar beslediğim hayvanları bilmiyorsunuz, rica ederim azıcık saygılı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…