Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce sıcak bir yere koyun hala ıslaksa havlu yardımıyla kurulamaya çalışın bol su içmesini sağlayın gıda olarak da yiyebilirse kuru mama verin küçük kediler için olanından yiyemiyorsa kesinlikle yaş mama vermeyin kedilere özel sütler var onlardan almanız lazım
Kedi mi 3 gunluk yoksa 3 gun yagmurda mi kalmis? 3 gunlukse anne sut tozu diye bir sey var onunla beslemeniz gerek ama oncelikle isinmali biraz. Daha buyukse mama yiyebilir tahminim, sakin normal sut vermeyin, sindiremez. Laktozsuz sut varsa o olur
kıyamam ona
özel bebek kedi sütleri var.kuru mama yiyemez daha.şırınga ile beslemeniz gerekir.yatırdığınız yer sıcak olsun.pet şişeye sıcak su doldurup kediciği yanına yatırın
bu saatte kedi maması bulamazsanız yarı yarıya sulandırıp normal süt verebilirsiniz bu gecelik.
kıyamam ona
özel bebek kedi sütleri var.kuru mama yiyemez daha.şırınga ile beslemeniz gerekir.yatırdığınız yer sıcak olsun.pet şişeye sıcak su doldurup kediciği yanına yatırın
bu saatte kedi maması bulamazsanız yarı yarıya sulandırıp normal süt verebilirsiniz bu gecelik.
çok üzüldüm
dün gece yazacaktım,yaşaması çok zor diye de moral bozmayayım dedim
siz elinizden geleni yapmışsınızdır mutlaka,üzmeyin kendinizi melek oldu ❤