- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Nasip_kismet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım internette hayvan ilanları verilen yerler var götürme imkanın varsa en azından kendilerine gelene kadar bak onlara :/ çünkü daha minnacıklar ve şuan seni anneleri olarak görecekler onlara yardım ettiğin içinde kutluyor ve sana sarılmak istiyorum ,samsunda olsan kesinlikle evlat edindirirdim eğer taşınırken götüremezsen sokağa bırakma bazı veterinerler alıyor.Cok tesekkur eder verdigin bilgiler icin. İnsallah yasarlar cok uzuluyorum. Sali gunu tasinacagiz nasil olcak bilmiyorum. İnsallah yuva bulabilirim onlara. Simdi eczaneye gidiyorum
Yol canim ben birakamam ki zaten onlari arrik. Eczaneden mama ald bakalim ilk beslemem nasil olcak. İnsallah olmezler dayanamam valaaTatlım internette hayvan ilanları verilen yerler var götürme imkanın varsa en azından kendilerine gelene kadar bak onlara :/ çünkü daha minnacıklar ve şuan seni anneleri olarak görecekler onlara yardım ettiğin içinde kutluyor ve sana sarılmak istiyorum ,samsunda olsan kesinlikle evlat edindirirdim eğer taşınırken götüremezsen sokağa bırakma bazı veterinerler alıyor.
Tatlım zaten çok yemezler fazla yemeleri zaten ishal yapar,onlar acıktıkları anda ağlamaya benzer sesler çıkarır.Bunlar uyuyoo ama mama yemiyo fazla
Mama yiyebiliyo bunlar ama kakalrini yaptiramadim. 1 tanesi yapabildi digerleri yapmadi
Off ne yapcagimi sasirdim![]()
Kötü düşünme hemen :) umarım bir şey olmazYavrucuklar cok tatli ama her an bir sey olcakmis gibi geliyr
ay öyle demeyin ben 3 yılda kaç tane böyle küçük kediyi büyüttümSüt anne bulamazsanız yaşama şansları çok az maalesefAllah razı olsun sizden çöpe atmak ne ya
![]()
Valla canım :) iyi ki buldun onları hayırlısı olsunKizlae bir gunu atlattim sukur. Hatta basima gelen seye inanmazsiniz. Dun gece eve donerken baska bi yavru daha bulduk
Etrafa baktik annesi yoktu. Divane divane dolaniyordu. Tam onu da bu yavrularin yanina getirecekken orda kedi ve yavrulat gorduk. Diger yavrular bundan kucuktu. Ama sansimizi deneyelim dedik kabul etti o yavruyu. Cok tatli bi andi :) darisi evdeki yavrularin basina. Tam da tasincaz mesela haftasonu diger eve gidipboya temizlik falan yapcaz hayvanlara eziuet olacak. Birilerini bulabilseydim bakabilecek cok iyi olcakri
Ay çok mutlu oldum her anne kabul etmez kıyamam ya ona benKizlar biraz gec yazdim kusura bakmayin. Cuma gunu uavrularima sut anne bulduk :) cok sukur iyiler. Ay o ilk bulusma anini gorseniz nasil agladim anlatamam :) hemen sokuldular anne kediye. Emmeye basladilar. Bi baktik anne kedi de yalamaya basladi yavrularu hemen. Anlatilmaz yasanir![]()