Yavru Kediler

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba. 15 gun kadar once bahçemde bir kedi doğum yaptı. Bende hazır mama ile besledim. Komşular gördüler aa ne tatlı falan dendi. Dedim sıkıntı olursa kedileri alayim içeri. Yok falan dendi. Bugün bir baktim yavrular yok. Anneyi gördüm. Oturdum. Sevdirdi . Her zamanki hali.
Size sorun kediler birden gider mi???

Yavru kediler hemde 15 gunluk daha gozleri bile ancak aciliyordur.eger cok cok rahatsiz olupta kendini guvende hissedemediyse anneleri daha tenha bir yere taşimistir.baska kediler veya kopeklerde rahatsiz etmis olabilirler.ins guvenli bi yere tasimistir anneleri.siz anneyi besleyin o gidip onlari doyuracaktir muhakkak.

Anne rahatsız olduğunda başka yere taşıyor yavrularını
Bizde bi tane prenses var bütün mahalleyi dolaştırır yavruları o da öyle bir deli:)
Siz anneyi beslemeye devam edin

Ne kadarlı bu kesiler? Ben gitmez anneden ayrılmazlar diye düşünüyorum 4 aya kadar.

Tam ne zaman doğum yaptı bilmiyorum. Ben bulduğumdan bu tarafa 15 gün oluyor

Ama hamileliği dikkatimi çekmedi. Bir gördüğümde apartmanda dolap gibi birşey vardı onun içindeydi. Yavruları emziriyor du

Tamam çok teşekkür ederim

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Apartmandakileri büyük bir dertten kurtardınız. Eğer başka türlüsü olsaydı cidden sorun çıkartacaktım. (Biz bişey yapmadık dediler ama artık kimseye güvenmiyorum. 1 çocuklar 2 hayvanlar konusunda)
Demekki yemeğe geliyor bıdık.
Mune sorunu çözdük. Çok teşekkür ederim kapatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…