Yavru kedim ve minik sorunumuz

purring

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
3.705
5.105
248
Merhaba kızlar.
Ben yaklaşık 3 hafta önce bahçede yavru kedi buldum. Bi gözü kapalıydı, kıyamadık eve aldık. Çok şükür tedaviyle gözü de açıldı. Artık evimizin bi üyesi oldu şüküfe :)
Yalnız ben daha önce hiç kedi bakmadım. Yaş mamayla besliyorum, süt içmiyor, her yolu denedim ama istemiyor bi türlü.
Benim şöyle bir sorunum var; dişleri kaşındığı için sürekli ısırıyor. Sevmemize bile izin vermeden ısırmaya başlıyor ve bazen gerçekten çok acıtıyor. Mesela geçenlerde uçuğum vardı, beraber uyuyoruz, uyurken birden atladı uçuğumu ısırdı. Acısını anlatamam size :)

Veteriner ısırınca odaya kapatın, hayır diyin, korkutun dedi. Korkutmaya kıyamıyorum asla, ama önüne de geçemiyoruz.
Bu ısırmaları nasıl geçer? Kalıcı olur mu? :(

hayvanlara bakıyorsanız siz onun sahibi olacaksınız lideri olacaksınız. eğer siz sahibi olmazsanız o sizin sahibiniz olur.
o yüzden onu bazı şeyleri yapmaması için alıştırmalısınız. nasıl ki tuvalet eğitimini öğreniyorlar emin ol her dediğini anlıyorlar .
yapmaması gereken şeyleri öğretmelisiniz.
internette bunun için eğitici siteler videolar var

hayvanlara bakıyorsanız siz onun sahibi olacaksınız lideri olacaksınız. eğer siz sahibi olmazsanız o sizin sahibiniz olur.
o yüzden onu bazı şeyleri yapmaması için alıştırmalısınız. nasıl ki tuvalet eğitimini öğreniyorlar emin ol her dediğini anlıyorlar .
yapmaması gereken şeyleri öğretmelisiniz.
internette bunun için eğitici siteler videolar var

Çok teşekkür ederim :)
Odaya kapatma cezası veriyorum ama çıkardığım an yine başlıyor.
Dediğiniz videolara da bakacağım, çok teşekkürler tavsiyeniz için :)

Back
X