Bi defadan Bir şey olmaz ama bir daha şekerli bir şey vermeyin bence gözleri için çok zararlı ..Herkese merhaba. Arkadaşlar kedim ben evde yokken mutfak tezgahının üzerinde duran kasedeki tayin pekmezi yemiş. Normalde bırakmayız ama tezgaha zaten çıkamıyordu 3 aylık olduğu için. Nasıl çıkmış anlamadim. Geldiğimde tezgahtaydı ve bitirmişti kaseyi. Kedime birşey olur mu çok korkuyorum?
Asla normal yemek vermeyin. Miyavladığında onun özel tabağına mama koyup verin. Zamanla hiç istemeyecek. Benim kedim 1 yaşında maması dışında hiç bir şey yemiyor , geçenler de arkadaşım inanmadı balık verdi onu bile yemedi.yemek eğitimi nasıl verilecek bilmiyorum bizimki 4 aylık oldu. elimize tabak alamıyoruz içine dalacak hemen. yemediği hiç bir şey yok. (bamya,brokoli) mamadan başka şey vermiyoruz ama biz bir şey yerken deli gibi miyavlayıp üzerimize tırmanıyor. yemek yaparken bile tepemde (Açık mutfak maalesef)
evet öyle de denedik ama normal zamanda yese de biz başka şey yerken mamasının yüzüne bakmıyor. bacağımdan tırmanmaya çalışıyor elimde tabak varsa :)) inşallah aşarız bakalımAsla normal yemek vermeyin. Miyavladığında onun özel tabağına mama koyup verin. Zamanla hiç istemeyecek. Benim kedim 1 yaşında maması dışında hiç bir şey yemiyor , geçenler de arkadaşım inanmadı balık verdi onu bile yemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?