- 10 Ocak 2025
- 538
- 280
- 18
- 33
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
hala gülüyorum ya çünkü benimki de obur biliyorum o atlamaları zıplamaları hayal ediyorum da hahahahEvet cidden çıldırdı, dün kavanozlara bölüştürmek istedim,yine tabi ki dışarı çıkardık bizim yavruyu,deliriyor zira ,başımızda bekler kokusuna çıldırır günah diyerek. Neyse kavanozladım(paketin cırtı falan yok,açınca açik kalıyor kokusu da yoğun diye kavanozlara yerleştirdim hem bayatlamasın hemde kokmasın diye)yemek saati geldi,tabi balık kokusu aldı başını yürüdü derken yine kapıda üzerime atlamalar,ulumalar delirmeler. Bizim köpek uluyabiliyormuşşok olduk.
Seçici diyemem eminim ekmek bile versem yer ama tabi ki henüz evden bizim yediklerimizden vermedik. Balık kokusuna çıldırıyordu zaten,evde ton balıklı birseyler yaptıysam falan. Ondan bir cesaret aldım aslında dedim havada karada yer bunu.
Kuzulu ödül maması aldım küp küp onları da seviyor. Çiğneme,bisküvi formunda da aldım ciş ,kaka ödülü olarak veriyorum. Birde preslenmiş kemik aldım ama onu parçalayıp yiyemediği için sinirleniyor. İlk verdiğimde baya oyaladı ama sonradan yüzüne bakmaz oldu. Bizi kırtlatmak yada yiyebileceği şeylerle uğraşmak istiyor. Obur zira.
Kuzulu mama da yer diye düşünüyorum ben. Pro performance duymadım hiç,hep belirli markalar biliniyor,heryerde de bilinen markalar listelenmiş. Aslında yerli marka iyi olur ama tabi içerik önemli. Bu marka gerçek kurutulmuş balık ve sebze kullanıyormuş. Orijen de iyiymiş Acana'nın bir üst markasi dediler ama bunu sevdi macera aramaya gerek yok belkide. Gelişimine göre değerlendiririm. Boyu uzadı baya,kaslı bir şekilde gelişiyor sanki. Tüy dökümü de minimuma indi.
16 yaş maşallah, tüyü kadar ömrü olsun.
2 aylık bebekle de kolaylıklar diliyorum ,cis kaka konusu yorucu olsa da,bebekler muazzamlar,insan içine sokmak istiyor. Sağlıkla büyüsün.

pro performance yerli üretim,diğer bahsettiğimiz mamalar ithal,yerli üretim de 1.sırada ithal ürünlerin iyileriyle de yarışıyor.ithalleri bulmak da zorlanıyorum hem de neden marka için bir dünya para vereyim dedim.içeriğinin özellikleri hoşuma gitti sizin mamayla %30 protein farkı var,benim ki %30 daha düşük,ama geri kalan özellikleri neredeyse birebir,maddi olarak zorlamıyorsa şuan ki mamaya devam edin,ben de çocuk çok o yüzden fiyat olarak uçamıyorum

kilo ve haraket olarak gözünüze batan bir durum yoksa doğru yoldasınız,teşekkür ederim size de çiş kaka yolunda kolaylıklar olsun

ben evde bakmıyorum neyse ki,ama evime yapışık bir alan var bebeğimin oyun alanı bizim oturma bölgemiz orada kalıyor miniğim tuvaleti geldiği zaman yaygara koparıyor yetişemezsem temizlemek kalıyor bana