Yavru kumru

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Yuvadan uçmasına 10-15 gün kalmış bir kuruyu kedilerden ve arabalardan kurtardım.ilcede oturuyorum.ilcede hangi birime teslim edeyim yuvasına koysunlar.bu gece mecbur bende devlet dairelerinin kapalı olduğu bir saatte buldum.poposu temiz kursagi dolu yürüyüşü düzgün sadece uçamıyor.kanadi kırık değil sanırım zamanı var.birseyler yedirmeye çalışsam kursagi boşalınca ilik mama mı yapayım bilemedim yaban hayvani diye öyle pat diye önüne ekmek atınca yemez.kimisi dokununca strese girip ishal olup ölüyor yorumlarinizi bekliyorum eski bir kafesin icine koydum.

Bnce hemen biraz su koyun biseyler yedrmeye calsmayin sabahda erkenden bi veterinere birakin daha saglikli olur ilginizden dolayi cok mutlu oldum ne kadr ozverli bir davrans tebrik ederm sizi

Bnce hemen biraz su koyun biseyler yedrmeye calsmayin sabahda erkenden bi veterinere birakin daha saglikli olur ilginizden dolayi cok mutlu oldum ne kadr ozverli bir davrans tebrik ederm sizi
burda veteriner almaz maalesef nereye bildireyim

veteriner işleri müdürlüğü ile doğrudan iletişime geçmezmisinz Bulunduğunuz semtin ismini yanına “veteriner işleri müdürlüğü” yazarak internette aratabilir ve ilgili telefon numarasına ulaşmayı deneyebilirsiniz. Eğer ulaşamazsanız belediyeyi arayın ve sizi yönlendirmelerini isteyin lutfen sonucuda bize bildirin merkda birakmayin ins bi cozum bulunur olmesin innssssssssss

Simdilik Haslanmis yumurta sarisiyla, ekmek icini karistirip islatip verebilirsiniz. Simdi onu yuvaya koysalar bile anne baba yuvayi terk etmisse acliktan ziyan olacak.
Ucmaya calisirsa basaramayip kedilere yem olacak..

Ben petshoptan su ile yapilan bir mama almistim kanarya mamasiydi sari birsey. Onunla buyutmustum. Benimkisinde dogru duzgun tuy bile yoktu buldugumda. Daha sonra baktim ki Baya buyumesine ragmen ucamiyor. Aklima diger kuslari gorsun diye onu balkona koymak geldi. Kedimin tasima kabina koyup 15-20 gun boyunca balkonda baktim..Ucan kuslari gordu alisti.. Bu surede de agzindan besleme yapmayi biraktim. Onune kus yemi ve ic cekirdek ile hergun taze suyunu koydum. Bastan yadirgadi ama bakti armut pis agzima dus yok artik. Yavas yavas alisti kendisi yemeye..

Sonra kedilerden uzak yesillik bir alana goturduk saldik ucmaya falan iyice adapte olana kadar basina birsey gelmesin diye. Tasima kabini actigimizda bir ucusu vardi ki gormeye degerdi. Cok mutlu oldum.

Bu videodaki poset yontemi ile besledim ben. En pratik yolu bu. Linkini ekliyorum..

Çok teşwkkür ederim buradaki alışmış gibi ilk akşamı yabancılık çeker.bu zamana kadar bulduklarım stresten hep öldü.kendi yiyebilecek güçte buradaki videodan büyük

Çok teşwkkür ederim buradaki alışmış gibi ilk akşamı yabancılık çeker.bu zamana kadar bulduklarım stresten hep öldü.kendi yiyebilecek güçte buradaki videodan büyük
Rica ederim. Kutuya koyarsaniz iyi olur. pet siseye ilik-sicak su koyup guzelce bir havlu ya da beze sarip kusun yanina birakirsaniz usumez. Gerci buyuk diyorsunuz ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Insallah yasar da gucunu toparlayinca ozgurlugune kavusur.

Arkadaşlar belediyeye temsil ettim.sözde kumruyu besleyıp salacaklar inşallag öyle yapmışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…