Pudra, Fondöten, Kapatıcılar yavrucanlar acil fonfoten önerileriniz noluu pazar günü istemeye gelicekler

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
Arkadaşlar haftasonu bitaneciğimin ailesi istemeye gelii benii.Şimdiye kadar fondoten pudra allık filan hiç kullanmadım.Ama süren kızlarda hoşuma gidiyor.Kozmatikçiye gidince onlar işlerine geldiği ürünü satmaya çalışıyolar güvenmiyorum.siz önerilerde bulunabilirmisiz.Beyaz tenliyim.Bazı kızlar sürüyor hani böyle kaymak gibi oluyor .Ben hiç anlamam ne olur yardım edin arkadaşlar fondetenmi alayım allıkmı...olumunekankayizsmile

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah bi ömür mutlu etsin:)Ben estee nin double wear fondoteni kullanıyorum memnunum:)

Arkadaşlar haftasonu bitaneciğimin ailesi istemeye gelii benii.Şimdiye kadar fondoten pudra allık filan hiç kullanmadım.Ama süren kızlarda hoşuma gidiyor.Kozmatikçiye gidince onlar işlerine geldiği ürünü satmaya çalışıyolar güvenmiyorum.siz önerilerde bulunabilirmisiz.Beyaz tenliyim.Bazı kızlar sürüyor hani böyle kaymak gibi oluyor .Ben hiç anlamam ne olur yardım edin arkadaşlar fondetenmi alayım allıkmı...olumunekankayizsmile

eğer cildinde kapatıcılık istemiyorsan kullanma canım bi parıltılı bişey sür güzel bir göz makyajı allık ruj tamamdır ama kapatıcılık istiyorsan tabiki esteyi önericem kullanan herkes memnun

Back
X