yavrumu özledimmm

Neden cocugunuzdan ayrısınız? ve cokmu gerekliydi?

[SUP]Mutlaka çok çok çok önemli bir sebebiniz olmalı, gerçi o çok büyük sebep ne olabilir bunu da aklım almıyor ya..
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. [/SUP]

bir anne yavrusundan nasıl ayrılır ??? çok mu mecbur kaldınız

oğlum yurt dışında okuyor bu sene bitirecek ama gelmeyi düşünmüyor annesin işte ne yer ne içer n eyapar diye düşünüyorsun 6 yıl oldu dönecek diye beklerken gelmeyeceğini söyledi..canım bitanem ömrüm benim..hayal kırıklığına uğradımm özlemim büyüdü büyüdü..offf

[SUP]Mutlaka çok çok çok önemli bir sebebiniz olmalı, gerçi o çok büyük sebep ne olabilir bunu da aklım almıyor ya..
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. [/SUP]

oğlum yurt dışında okuyor bu sene bitirecek ama gelmeyi düşünmüyor annesin işte ne yer ne içer n eyapar diye düşünüyorsun 6 yıl oldu dönecek diye beklerken gelmeyeceğini söyledi..canım bitanem ömrüm benim..hayal kırıklığına uğradımm özlemim büyüdü büyüdü..offf

malesef yurtdisina gonderirken buna hazirlikli olmaniz gerekirdi, cunku cogunluk geri donmuyor.
siz ziyaretine gitseniz arada?

6 yıl olduysa orada yaşamaya alışmış ve yeni düzen kurmak zor geliyordur ona.
İnsan ister isteme bir düzen kuruyor.
Kuzenlerim gitt Amerikaya okumaya ve geri dönmediler.
Bir duyduk ki evlenmişler.
Biri 6 senedir hiç gelmedi kart prosedürü tamamlanamadı boşanınca.
Ama hayatlarını kurmuşlar, artıkgelmhyia diyorlar.
Annelhri de durumu kabullendi.
Ama özlem zor, istediğin an yanında olamamak zor

haklısın da anne yüreği dayanmıyor evladını yanında istiyor..başka yok olsa onla avunurum...

Ben cocugumu yanımdan ayrımak ıstemem gıderse bende gıderım
bunu bana borclu dıye dusunurum

sızın yerınızde olmak hıc ıstemem

:43::43:
Duygulandim simdi. Ben de yurtdisindayim es dolayisi ile geldim. Annem babam destek oldular hep ama beni cok özlüyorlar. Ben de onlari cok özlüyorum ama dediginiz gibi bir sekilde belli bir yastan sonra hayatimizi sekillendirmek zorunda kaliyoruz. :26: Herkes kendi yolunu, kafasina yatani uygulamak zorunda kaliyor. :25:

Umarim oglunuz cok iyi bir is bulur ve en azindan daha SIK sizi ziyaret edebilme sansi bulur.

Esinizle farkli aktiviteler yapmaya calisin. Ne kadar cok düsünürseniz o kadar cok bu özlemin etkisinden cikamazsiniz. Ben de ailemi özledigim zaman depresyona giriyorum bir süre. :31: Sonra kendimi oyalayacak bir seyler buluyorum ya da en kisa zamanda ucak biletlerini aliyorum. :25:

Umarim en azindan internet üzerinden bol bol görüntülü konusabiliyorsunuzdur.

Back
X