Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay burcu başakla olmazmı

Başak erkeği deyince daralıyorum 🤣 başak kadını olarak benlik değil. Yay burçlarını pek bilmesem de başak erkeğiyle baya zıt yapıda olduğunuzu düşünüyorum

Bildiğim kadarıyla başak erkeği = titiz, kontrolcü, dediğim dedik, yönetmeyi sever, kimi zaman soğuk sıcak yapar. Trip ve küsmeleri yaygın. Kadında zekaya önem verirler. Mükemmelliyetçi yapıları var. Müdahil olmayı ve yönlendirmeyi severler.
Benim tanıdığım başak erkekleri böyleydi
Yay burcu ise bu kadar kontrolcü ve Mükemmelliyetçi değil diye biliyorum. Bence baya zıtsınız

Bildiğim kadarıyla başak erkeği = titiz, kontrolcü, dediğim dedik, yönetmeyi sever, kimi zaman soğuk sıcak yapar. Trip ve küsmeleri yaygın. Kadında zekaya önem verirler. Mükemmelliyetçi yapıları var. Müdahil olmayı ve yönlendirmeyi severler.
Benim tanıdığım başak erkekleri böyleydi
Yay burcu ise bu kadar kontrolcü ve Mükemmelliyetçi değil diye biliyorum. Bence baya zıtsınız
Evet zıtoz hatta istedikleri şey için yapmayınca küsüyor 😄🤣😅

ben başak burcu erkeği ile evliyim cok zor insanlar herşeyi düşündükleri için hayatınızı kolaylaştırırlar fakat burnunuzdan da getirirler. bir de yay burcu özgürlükcü bi burc diye biliyorum yani bilemedim catışma kacınılmaz gibi duruyor

Back
X