Yaz geldi sokak duğunu kabusum

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.587
327
163
Ankara
Sicak. Tum camlar acik. Arka sokagimizda dugun var.

Sadece zurna ve davul caliniyor. Allahim cildircam saatlerdir ayni tarz meLodiler.

Heryeri kapadİm. Vantilatoru actim. Ama yok ses evde.

Artik zurna beynimde caliyor. Basimin agrisi tuttu yine.

Lutfen ya. Yapilmasin bu dugunler sokakta. Zorundami herkes dinlemeye.

Eski koyluk duzen yokki tanidik olsun herkes gitsin dugune. Koccaman sehir.

Yasaklanmasini istiyorum ....

Sadece zurna ve davul caliniyor. Allahim cildircam saatlerdir ayni tarz meLodiler.

acaba sakaryadamısın su an burdada aynı ortam var ama benım hıc kızasım gelmedı yurdum ınsanı yurdum adetlerı devam etsın

Bence de yasaklansın ya.. En azından belli bir saatten sonra yasaklansın... Bizim burada sokak düğünü olmuyor ama sitemiz tam yolun üzerinde, bizim daire de tam ana yola bakıyor karşımızda starbucksı, mc donaldsı filan var gençler gecenin 12sinde 1inde arabayla geliyorlar bangır bangır müzik, gece gece hiç çekilmiyor valla..

Son düzenleme:

bizim mahallede aynı anda 2 düğün olduğu bile oluyor sesler birbirine karışıyor ben çok iyi anlıyorum seni..
ayrıca üsretsiz düğün yapılan yerler de var millet evleniyo diye kafamız şişmek zorun da mı

bizim burada da aynı anda 3 - 4 düğün oldugu oluyor artık polis gidiyor uyarıyorlarda duruyorlar...şikayet etmeseler sabaha kadar calıp oynayacaklar...:1:

Bence de yasaklansin kamuya ait alanda milletin kafasını Sisirmeye hakları yok sokakta yapacaklarsa da kimseyi rahatsız etmesinler

bencede belirli saatten sonra
yasaklasın

bende sinir oluyorum böyle
sabaha kadar riw riw riw riw riw

İyi de sokakta korna çalmak bile yasak normalde.
Belirli zaman aralığında yaparsın olur biter.
Millet uyuyacak, gerçi hafta sonu ama, işi gücü olan yok mu sanki.

en nefret ettığım şey ya
hep çocukluğum gelır aklıma, memlekete gıttığımızde yazın mutlaka anneanemın evın önünde yapılır düğünler
o gece ıçerler yerler, sabaha kadar göbek atarlar
sonra hııııç unutmam, her sabah saat 5 anneanem benı ve dığer kuzenımı uyandırırdı
kalkın kapının önünü süpürün dıye, koca mahalleyı bıze temızletırdı :50:

yasaklansın, olmadı saat 9dan sonra o davullar zurnalar çalmasın
ben gece 12yı geçınce rahatsız olursam polısı arıyorum, kesın çözüm değıl ama, o gecelık bıtıyor :50:

sorma aynı dert bzdede war.. hastası war, işten gelip yorulanı, uyuyanı var, bebeği olan var dan dan dan sokağın orta yerinde gece yarılarına kadar düğün yapıolar bnde çok sinir oluorm. bnde yasaklanmasından yanayım. düğün salonunda ypsnlar olmzsa okulun bahçesinde fln da yapıorlar bizim burda. o da ii yani

İyi de sokakta korna çalmak bile yasak normalde.
Belirli zaman aralığında yaparsın olur biter.
Millet uyuyacak, gerçi hafta sonu ama, işi gücü olan yok mu sanki.

Yasak denilse kaç yazar
Sabahları okula giderken durakta iett otobüslerinin,minibüsçülerin çaldığı kornayla uykum açılırdı :1:

ya arkadaşlar forumda gezerken gördüm aynı dert bendede var hemen yazmak istedim bizim burası kalablık bi mahalle her hafta sonu ya nişan ya kına sokak gümbür gümbür hele birde asker gidiyosa yandık hemde cayır cayır sonra sokak satıcıları var birde 4 kilo 5 milyon taze patates sesi beynimde yer etti resmen bunun bi yasağı yokmu yaaa

ankara da olsanız ne yapcaksınız istisnasız hergün düğün var ...bence de yasaklanmalı...düğün yapılmasın demiyoruz tabi sonuçta sokaklarda yapılmasın sadece hoş değil...belki benim cenazem var hastayım vs.

Yassah hemşerim yassah!:45:

Polisi arayın, sokak düğünlerinin yasak olduğunu bildiğinizi ve şikayetçi olduğunuzu söyleyin. Müdahale etsinler.

Son düzenleme:
kızlar yasak saat 11 den sonra olan calgıya burada havaı fışeklerde atıldı oh tam dugun ay nedense ben rahatsız olmuyorum ya

Back
X