Yaz geliyor kıskançlıklar başladı :(

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Kızlar bildiğiniz gibi bahara girdik. 1-2 ay sonra havalar ısınacak bunun sonucu mini etekliler askılı giyenler dekoltesi olanlar artacak sokaklar kaynayacak .. sinirim çok bozuk geçen yaz ağzımdan burnumdan geldi zaten, bu yazda aynı şey olursa terkedicek duruma gelicem yeter artık :43:
Benm sevgilim etek giymeme askılı giymeme saçımı boyatmama izin vermiyor sadece bu kadar bu 3 şeye izin vermiyor.
Otobüsler tramwaylar yollar sokaklar heryer böyle kız kaynıyo
gel gelelim benm sevgili denen adam izin vermiyo ama bakmasınıda biliyo :47:
Ne kadar bakımlı olsam da şu izin verilmeyenleri yapan kızlar gibi dikkat çekici olamıyorum kahretsin (yoksa bana mı öyle geliyo?)
Yürüdüğmüzde gezdiğimizde bakıveriyo yada otobüste ayaktayız bakıyo bakmasa bile hep gözlerini takip ediyorum bi baksa günümüz zehir oluyor. bıktım artık bu durumdan offff vallahi bıktım madem izin vermiyosun bakmamaya dikkat et benm yanımda dimi :50:
Geçen yürüyoruz metrobüse doğru bi kız dar kot göbek üstü askılı tangasınıda çekmiş beline kadar önümüzden yürüyo ben de çok bakımlıyım tabi gözlerim onun gözlerini takip ediyo bi baksa bütün gün zehir olacak çünkü neyse ki bakmadı :44:
Bide bunun buluşmadığmız günleri var ALLAHIM YARDIM ET çıldırmak üzereyim

canım sakın öyle kızlardan olma yanii yanlış anlaşılmasın. sevgilin izin vermiyorsa giymceksin. benim sevgilimde saçımı kestirmeme dekolte giymeme erkeklerle konuşmama izin vermiyor bu hoşuma gidiyor aslında beni sahiplenmesi. size şöyle bi anımı anlatayım eminönünü gülhane parkında gezerken önümüzde kız varr erkek arkadaşım benim duyacağım şekilde çantaya bakk çantaya dedi güldü. bende kızın normal çantasına bakıyorum sonra sevgilimin gözlerine baktım kızın totoşuna bakıyormuş :9: hemen şakaya vurdum tabii bende. zaten sevgilinin yüz mimiklerinden anlarsınn seni bilerek sinir ettiğini yaa onlar zaten bizi sinir etmek için bakıyorlar bizim öyle giyinmemize izin vermiyorlarsa sadece onlara sahip olmamızı istediğindendir . meselaa benim sevgilim kısa giiyeceksen yanımda giy diyor sıkıyorsa baksınlar diyor. sevgilin başka kızlara bakıyorsa uyar madem benim giymemi istemiyorsun sende bakma de. dediğim gibi sevgilinin yüz ifadesinden anlarsın seni sinir etmeye çalıştığını ya da gerçekten baktığını.

biraz takıntı halinemi geldi canım bu sende? yani hani sevgilinin aklında bile yokken sen acaba bakıcakmı baktımı diye onun yanındaykende kafanda kuruyorsan bu takıntı olur
ama ha diyorsan ki sevgilim gözü dışarda bakıyor falan -ki sanmıyorum öyle bi adamla birlikte olmassın.

yanılıyorsam lütfen düzelt..

sana izin vermez tabi :1: erkeklerin yapısı böyle dışardaki dikkat çeken bayanlara ise malesefki bakabiliyorlar.senin yanında yiyecek gibi bakıyorsa sorun burda.
ama göz bu görüyorsa sıkıntı yok.

cdlzwmprlla canım aynen . zaten problem burada beni gıcık etmek için bakıyo anlıyorum. ama neden gıcık ediyo biliyo ki günümüz zehir olcak ben böle şeylerden hoşlanmıyorum kii bunu anlatamıyorum ona .. :50:

emoscum yiyecek gibi bakabilr mi :52: öyle bi insan değil ama işte kıskançlık var ben de Bazen saçlarına bakıyo göz gezdiriyo bazen eteklerine bazen ayakkabılarına ya ben yanındayım kardeşim BEN BEN neden beni süzmüyosun be adam . Bi gün bakarsa çantamda etek taşıcam alışveriş merkezine girip wc de etek giyip çıkcam karşısına bakalım başka kızlara bakabilyo mu :47:

Zaten bi gün tak etti canıma yine geziyoruz kızlar çarpıyo yürürken parfüm kokularıda maşallah -_- ..
Ben onun yanından ayrıldım erkeklere çarparak yürüdüm o esnada aklı başına geldi hep böle yapmak lazım aslında :1:

canım belli olmaz belli adamlar yiyecek gibi bakabiliyorlar çünkü bu onlara göre normal geliyo yani saplantı alışkanlık gbi birşey...

ama yinede seninkinin yaptıgı hoş birşey değil ne demek yanındayken eteklerine saçlarına bakıyor...

kısasa kısas yapabilirsin ,yani kavgayla sonuca varamayacagını biliyorsun degilmi.
ozaman bi erkeğe bak yolda deki saç stili güzelmiş aşkım sende denesekmii..
veya tarz birşeyi bul beğendiğini söyle...
falan onu kıskandırki seni anlasın ve rahatsız olduğnu söylerse
kendine istemediğin şeyi başkasına yapma de!
anlar belki işe yarar:):) gerçi ben böyle oyunları sevmem ama :9:

egerki ailen mini etege askılı bir bodye veya sacını boyatmana karısmıyorsa sevgililik doneminde erkeginde karısmasını cok da fazla uygun bulmuyorum acıkcası bugun bu kısıtlamalar evlilikde daha da artıcak tabiki erkek sevdigi kadını kıskanır ama eger dedigin gibi sana giydirmiyip baskalarına bakabiliyorsa hic umrumda olmaz cekerim mini etegimide senin onu kıskanıp kafayı yemendense o dusunsun dursun daha iyi

Ya o baktığnın farkında değil yada ben abartıyorum :53: şu söylediğni kaç kez yaptım bi bilsen canm .. Söledim direk kızmaya başladı bağırmaya başladı? hayırdır dedim sen bakarken iyi ben bakarkenmi problem oldu dedim . NE ZAMAN BAKTIM ? BEN BAKMADIM Kİ! hep aynı söz ay delircem yeter artık yaramıyo hiç bi iş. yada tam bakarken "aşkım bidaha kıza bakarsan günümüz berbat olcak uyarıyorum!" diyorum bakmıyo anca hep böle uyarcakmıyım ben :50:

valla bana kalırsa sevgılın baska kızlara baktıgı için sana bakılmasından hoslanmadıgı ıcın yasaklıyor bu 1..
2 bence cok dıkkat cekıcı olupda napıcaksın ? sewgılını mı cekmek istiyorsun butun gözlerımı ?
ben genelde dıkkat cekmek isteyen kızlardan hıc hoslanmam ... vardır herkesın bı guzellıgı bakımlı olmak yeter dıye dusunurum

canım sevgilin ozaman bilinçli değil bana kalırsa yoksa sen dediğin halde senin yanında pek bakmaz yani böyle birşeye cesaret edemez...
kendini üzme çok fazla nekadar takarsan okadar büyütürsün kafanda.
ve asla kıyas yapma ,sen eeminim çok güzelsinki seninle birlikte ve seninle mutlu daha bakımlı ol mesela saçlarını farklı yap değişik bi makyaj ve kıyafetini o gün buluşma için değiş şaşırsın ..seninle gezerken o birazcık korksun.

Teşekkürler canım denedim ama benm onun yanında nasıl davrancağma bağlı bakıp bakmaması bunu öğrenmeliyim sanırım önce :44:

cdlzwmprlla canım aynen . zaten problem burada beni gıcık etmek için bakıyo anlıyorum. ama neden gıcık ediyo biliyo ki günümüz zehir olcak ben böle şeylerden hoşlanmıyorum kii bunu anlatamıyorum ona .. :50:

emoscum yiyecek gibi bakabilr mi :52: öyle bi insan değil ama işte kıskançlık var ben de Bazen saçlarına bakıyo göz gezdiriyo bazen eteklerine bazen ayakkabılarına ya ben yanındayım kardeşim BEN BEN neden beni süzmüyosun be adam . Bi gün bakarsa çantamda etek taşıcam alışveriş merkezine girip wc de etek giyip çıkcam karşısına bakalım başka kızlara bakabilyo mu :47:

canım madem seni gıcık etmek için bakıyor moralini bozmamak gerek sende şakaya vurr ne bilim o kızlara bakıyorsa sende o baktığı kızlarla dalga geç umursamamış gibi yap onu oseni gıcık ettiğinde sen onu umursadığında dahaa çok yapar. :)

Hay allah bak çok sinir oldum şimdi hem sana giydirmiyor hemde başkalarına bakıyor.
Benim erkek arkadaşımda öyle çok mini giymemi istemez ama hele bir baksın başkasına :41:
Canımm tavrını koyucaksın ya ne demek başkalarına bakmak senin gözünün önünde,
bir gün iyice bir haşla,konuşma ve yumuşama anlasın hatasını.

arkadaşım yazdıklarına kendin inanıyormusun ben burda şunu farkettim ne zaman sevgilinin bi kuzeni arkadaşı vb. biri olur hep kötü kızdır erkeklerle düşüp kalkmıştır bunları yazarken abartmada çığır açıyolar seninkide o hesap kızlar orası burası açık dolaşıyomuşta kıvırtıyomuşta yok tangası karnına kadar gelmişmişte ben neden böyle şeyleri göremiyorum

istediğini giy. giymene izin vermezse de mutlaka bakıyodur mini giyen birilerine fln yakaladığın an sen bakarsan bende giyerim de, sorun inada binince brz dha çözümü kolay oluyo:9:

ayyyyyy aynı ben :53:
daha bugün facede bi kızın profiline girdi diye kavga ettik,ama kız da normal bisi olsa neyse
el kadar etek giymis hic giymese daha iyi :47:
çok haklısın sonuna kadar arkandaym canm

arkadaşım yazdıklarına kendin inanıyormusun ben burda şunu farkettim ne zaman sevgilinin bi kuzeni arkadaşı vb. biri olur hep kötü kızdır erkeklerle düşüp kalkmıştır bunları yazarken abartmada çığır açıyolar seninkide o hesap kızlar orası burası açık dolaşıyomuşta kıvırtıyomuşta yok tangası karnına kadar gelmişmişte ben neden böyle şeyleri göremiyorum

Ne biliyim kardeşim neden göremiyosun yalan mı sölüyoruz burada ! 2,5 senedir sevgiliyiz bi sürü açık kız gördüm en açığı buydu bunu yazdım kendim gayette yazdığım şeylere inanıyorum. nerede oturuyosun hangi ilçede oturuyosun bilmem!! ama ben gözlerimede inanıyorum gördüğümede inanıyorum başkasınada böle giyindi diye iftira atmam ! haddini bil..

canım madem seni gıcık etmek için bakıyor moralini bozmamak gerek sende şakaya vurr ne bilim o kızlara bakıyorsa sende o baktığı kızlarla dalga geç umursamamış gibi yap onu oseni gıcık ettiğinde sen onu umursadığında dahaa çok yapar. :)
euhehe :1: inşallah dalga geççek yönlerini bulurum asla moralimi bozmamaya çalışcam bakalm sonuç ne olcak canımcım .. :50:

ayyyyyy aynı ben :53:
daha bugün facede bi kızın profiline girdi diye kavga ettik,ama kız da normal bisi olsa neyse
el kadar etek giymis hic giymese daha iyi :47:
çok haklısın sonuna kadar arkandaym canm
Biz zaten facei yasakladık birbirmizie logosuna bile bakamıyoruz yoksa ikimizde birbirmizi yolarız :41:
Sizde ciddiyseniz yasaklayın birbirnize derim canım çok kötü bişey .. face i kaş*r kızlar almış gidiyo :50:

benim basımda da var bitane öyle ben o istemediğinden değil günahı boynuma olacağından giymiyorum :) bakıyosa bakan gözleride kör olsun :D

Back
X