- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
Kızlar bildiğiniz gibi bahara girdik. 1-2 ay sonra havalar ısınacak bunun sonucu mini etekliler askılı giyenler dekoltesi olanlar artacak sokaklar kaynayacak .. sinirim çok bozuk geçen yaz ağzımdan burnumdan geldi zaten, bu yazda aynı şey olursa terkedicek duruma gelicem yeter artık 
Benm sevgilim etek giymeme askılı giymeme saçımı boyatmama izin vermiyor sadece bu kadar bu 3 şeye izin vermiyor.
Otobüsler tramwaylar yollar sokaklar heryer böyle kız kaynıyo
gel gelelim benm sevgili denen adam izin vermiyo ama bakmasınıda biliyo
Ne kadar bakımlı olsam da şu izin verilmeyenleri yapan kızlar gibi dikkat çekici olamıyorum kahretsin (yoksa bana mı öyle geliyo?)
Yürüdüğmüzde gezdiğimizde bakıveriyo yada otobüste ayaktayız bakıyo bakmasa bile hep gözlerini takip ediyorum bi baksa günümüz zehir oluyor. bıktım artık bu durumdan offff vallahi bıktım madem izin vermiyosun bakmamaya dikkat et benm yanımda dimi
Geçen yürüyoruz metrobüse doğru bi kız dar kot göbek üstü askılı tangasınıda çekmiş beline kadar önümüzden yürüyo ben de çok bakımlıyım tabi gözlerim onun gözlerini takip ediyo bi baksa bütün gün zehir olacak çünkü neyse ki bakmadı :44:
Bide bunun buluşmadığmız günleri var ALLAHIM YARDIM ET çıldırmak üzereyim

Benm sevgilim etek giymeme askılı giymeme saçımı boyatmama izin vermiyor sadece bu kadar bu 3 şeye izin vermiyor.
Otobüsler tramwaylar yollar sokaklar heryer böyle kız kaynıyo
gel gelelim benm sevgili denen adam izin vermiyo ama bakmasınıda biliyo

Ne kadar bakımlı olsam da şu izin verilmeyenleri yapan kızlar gibi dikkat çekici olamıyorum kahretsin (yoksa bana mı öyle geliyo?)
Yürüdüğmüzde gezdiğimizde bakıveriyo yada otobüste ayaktayız bakıyo bakmasa bile hep gözlerini takip ediyorum bi baksa günümüz zehir oluyor. bıktım artık bu durumdan offff vallahi bıktım madem izin vermiyosun bakmamaya dikkat et benm yanımda dimi

Geçen yürüyoruz metrobüse doğru bi kız dar kot göbek üstü askılı tangasınıda çekmiş beline kadar önümüzden yürüyo ben de çok bakımlıyım tabi gözlerim onun gözlerini takip ediyo bi baksa bütün gün zehir olacak çünkü neyse ki bakmadı :44:
Bide bunun buluşmadığmız günleri var ALLAHIM YARDIM ET çıldırmak üzereyim