• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz geliyor kıskançlıklar başladı :(

aynen bende senin gibi düşünüyorm ve nefret etmeye başladım yazdan. benimkide oramı buramı örter ama başkasına gelince baktıgını gördüm kaç kere kavga çıkardım artık bakmıyo gibi gibi... madem bakacan bana giydir o elbiseleri bana bak dimi ama ???? sıkıldım bende bu durumdan . aynı senin gibi nişanlımın gözünün içine bakıyorm sonra günümüz mahvoluyo.

aynen bende senin gibi düşünüyorm ve nefret etmeye başladım yazdan. benimkide oramı buramı örter ama başkasına gelince baktıgını gördüm kaç kere kavga çıkardım artık bakmıyo gibi gibi... madem bakacan bana giydir o elbiseleri bana bak dimi ama ???? sıkıldım bende bu durumdan . aynı senin gibi nişanlımın gözünün içine bakıyorm sonra günümüz mahvoluyo.

en iyisi orman gibi yerlere gitmek canm :1: sessiz sakin insan içine girmiceksin yani..
gerçi ben ayrıldım ama tecrübeli biri olarak tavsiye ederim daha rahat olur

Son düzenleme:
güzel bakımlı ve çekici olmak için illa ki mini etek giymek, parfüm sürmek ya da dekolteyi açmak gerekmiyor...
bu yüzden buna çok takılma...

ama başkalarına bakması çok ayıp..

ayy gözünü oyarım vallaa :)) tatlım bunu bence sen takıntı halıne getırmıssın bak kendıne guvenlı ol ıstedıklerı kadar açsınlar sevgılın senı öyle begenmiş ki etek vs gıyınce ne kadar dıkkat cekecegını ve o kızlara 1000 basacagını bıldıgı için giydirmıyor :)). ama bazı kızlar varki ayy iğrenıyorum helede bızım okulda ne giydıklerını anlatsam burda agzınız açık kalır şimdi yaz geldi bikini gıycekler sanırım :D

Ben de aynı şekilde sinir oluyorum ya yolda yürürken filan.. Gazete okurken kızları filan kapatmaya çalışıyorum üff televizyon da her yerde var... :47::47::47::47::47:

Bu izin vermemek olayı nedir ya ? !!
çocukmu var ki karşılarında izin alınıyor.
Ben anlamıyorum ailesi karışsa yine de kavga gürültü giyip ya da ailesi hiç karışmayan ama sevgilisi yüzünden kendini kısıtlayan kadınları.
Benim sevgilim bir kere etek giymeme laf söyledi.
Başından konuştum ben kendimi teşhir etmediğim sürece ki zaten nasıl giyinmem gerektiğini bilirim,kıyafetlerime karışma dedim.
Ve o günden sonra hiç bir kıyafetime karışmadı.Çünkü ben ondan önce de giyinmeyi biliyordum ondan sonra da bu değişmez,
saç benim saçım.Ben ne şekile sokarsam sokayım beni sevdiği için saçlarımıda seviyor.Oje sürünce makyaj yapınca ne değişiyor ??
Kadın önce kendini sevecek kendini beğenecek.Kadın kendinden soğutulduğu anda o adam aşkından ölsede 5 para etmez.
Başta hoş gelen şuna izin vermez buraya göndermez bana sahip çıkıyor tavırlarıda evlendikten sonra,hayvan herif hayatımı zindan etti olarak geri döner amaa iş işten geçiyor işte.

Hepiniz çok güzel yazmışsınız artık bu benim için geçerli değil çünkü bitirdim 1 ay oldu ...
İnşallah beyfendi diğer sevgilileriyle daha iyi geçinir ne diyeyim.

7nyillik evliyiz ben pek acik giymiyorum normal hayatimda ama yazin tatil yerlerinde herseyi giyerim sinirlarida zorlamisimdir hatta arara asmisimdir ama esimle bu giyim konusunda hic konusmamiz tartiusmamiz olmadi hatta onun begendigi aldigi seyler olur yazin tatilde cok cesur yada ise giderkende ustruplu seyle yani bence yeri ve zamani onemli arkadaslar

Back
X