yaz günü siyah çorap

nilimm86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
2.648
1
116
arkadaşlar kendime bi etek aldım cok şirin ama kısa yazın ten rengi çorap yerine siyah ince corapla giysem sizce tuhaf kaçar mı?

Yazın sıcakta nasıl ince çorap giyeceksiniz ben anlamadım doğrusu.Çok abes kaçar.

peki ne önerirsiniz bana etegi geri vermek istemiyorum ama yazın tayt giyolar kot giyolar ne bileyim corap nie abes olsun ki

bencede abes olur, baharda desen tamam ama yazın hoş durmuyo.yinede tercih meselesi sen bilirsin...

bence gy benim çorap koleksiyonum var
desnli renkli çeşit çeşit çok seviyorum ben ince çorapları
yazında giyiyorum hatta çok beğenip benm gbi yapan arkadaşlarım bile var
bi dene

kısa etekse giyebilirsin ben siyah etek giyiyorum kısa olmamasına rağman siyah süper ince parlak çorap giyiniyorum resmi yerde çalıştığım için çokta uygun oluyor senin eteğin nasıl klasik spor mesela ben spor etek giydiğimde mora yakınsa mürdüm laciverte yakınsa lacivert ince çorap giyerim.çok açık giyinip bütün gözleri üzerinde toplamaya gerek yok bence tabi ki tercih senin.güle güle giy eteğini:)

cok teşekkür ederim başak tanesi :) benim eteğim kat kat siyah üzerine beyaz puantiyeli bi etek siyah corapla gayet seker duruyor ama yazın abes kacar mı die tereddüt ettim işte ama giyerim heralde ya kısacık giymekten iyidir:)

ince parlak çoraplardan giyebilirsin bence yaz günü çorap giyilmez diye bir kaide mi varki abes dursun dert etme nasıl içine siniryorsa öyle giy bence

mantıken eğer kot ve tayt giyiliyorsa yaz günü ince çorapta giyilebilir aslında nasıl rahat edersem o anki ruh halimle karar veririm artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…