• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Stajıyla ilgili bi bakar mısınız ablalarım.

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
Merhabalar.Aslında bir dert değil soru.Bu sene meslek lisesi son sınıftım.Bitiriyorum liseyi allahın izniyle.Bütün sene iyi bir firmada staj yaptım.Alanım dışı bir bölümdü.
Bilgi açısından belki tam verim alamasam da hepsi çok çok iyi insanlar.Çok eğlendim.Diğer bölümlere göre daha rahat.Bir kere bağırdıklarını ezdiklerini hatırlamıyorum
Tabi stajyersin ayak işleri angarya işleri hep sana.Şimdi staj bitiyor.Bugün laf arasında yaza kalcak mısın gibi bişey dediler.Düşünmedim alanım içi olsa belki dedim.
Ailem bilmiyor.ben alan için mesleğimle ilgili bir departman düşünmüştüm.Şimdi ise işime yaramayacak maalesef öğrendiklerim.Ama iyi bir fırsat oyle ya da böyle referansım olacak.Çok çok kararsız kaldım.

bence ilersi için düşündüğün alanda bir yer ara ve yaz stajını da orda yap
burda bir dönem yapmışsın artık referans olarak zaten geçecektir cvlerinde

Zorunlu bişey değil aslında.Sadece sevdikleri stajyerleri yazın da cağırıyorlar yine ücret filan ödeniyor maaş gibi.Alıştıgım bir yer olması cazip geliyor belki de.
Üniversitede de ayrıca stajım olacak gerçi ama pratik açısından katkısı olmadı bu senenin bana.

Son düzenleme:
eğer yazın da para kazanmış olurum harçlığımı çıkarırım diyorsan devam edebilirsin sana alanınla ilgili bşey katmasa da başka bir alanda tecrübe olur
üniversitede de stajım var diyorsun ozamanki stajını alanınla ilgili yaparsın
bu da bir alternatif

Canım yaz için planların vs. yoksa ve dinlenmeden direk üniversiteye başlamak seni yormazsa devam et bence, en azından yaz için uğraşacak birşeylerin olmuş olur ve para kazanırsın.

Canım yaz için planların vs. yoksa ve dinlenmeden direk üniversiteye başlamak seni yormazsa devam et bence, en azından yaz için uğraşacak birşeylerin olmuş olur ve para kazanırsın.

Maddiyat önemli ama tatilsiz kalcam ondan korkuyorum.Üniversite kazanabilirim birikim yapmam lazım.:53:

Back
X