- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.180
- 398
Ne guzel bende bozmam insaallah. Kahveyi deneyim bu akşamBen böyle durumlarda büyük bir kupa türk kahvesi içiyorum bir şeyler yeme ihtiyacımı bastırıyor.
Bende 80.70 olmuşum.
Diyet ve spora devam ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel bende bozmam insaallah. Kahveyi deneyim bu akşamBen böyle durumlarda büyük bir kupa türk kahvesi içiyorum bir şeyler yeme ihtiyacımı bastırıyor.
Bende 80.70 olmuşum.
Diyet ve spora devam ediyorum![]()
Bende dusunuyorum ama bilemedim yaptıran ve memnun kalan varmi acabaKızlar habire önüme reklami çıkıyor bu heykeltıraş bölgesel incelme filan. Yaptıran varmi ne bu? Basen bacak popo için düşünebilirim
Valla ben daha yaptırmadım onun yerine şu vacu varya 30 dakika da 1000 kalori bilmem ne diyorlar ona başladım 4-5 seans gittim hiç bi fark yok. Yarım saat ısı bi yandan vakum bi yandan yürüyorum kan ter içinde pancar gibi olup dönüyorum ama hiç bi fayda görmedim 10 seans almıştım tamamlayınca devam etmicem. Şimdi heykel traş düşünüyorum bide mide botoksu. Mide botoksu içinde fazlaca olumsuz yorum okudum kararsızım.Bende dusunuyorum ama bilemedim yaptıran ve memnun kalan varmi acaba