• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( Yaza Hazırlık :/

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
Merhaba kızlar aslında dert değil de size birşey soracağım. Yaklaşık 54-56 kiloyum ama basen ve kalça var artık sinirlerimi bozmaya başladı bende her sabah arkadaşımla beraber yaklaşık olarak 6km yürüyüş yapıyoruz her sabah daha bugun 2 günü tamamladık tek istediğim kalçamın biraz küçülmesi her gün 5-6km yürüyerek bunlardan kurtulabilir miyim yararı olur mu ? Ve öğle yemek yemiyoruz yurtta oldugumuz ıcın bende yogurt ve tam tahıllı nesfit yıyorum bazen de sımıt falan ama sabah aksam yemegını de doyar doymaz bırakıyorum sızce yaza kadar yanı 4 ay ıcınde her gun bu sekılde devam edersem bı gelısme olur mu :(

Boyunu bilmiyorum ancak son derece normal gözüküyor bence sıkılaşma için özel hareketleri, pilates falan yapsan daha iyi olur. Ben de yurtta kaldım 2 sene bizim yurtta şu hani parklarda olur ya metal spor aletleri onlardan vardı sizin yurtta da o tarz aletlerden varsa kullanabilirsin bence. Yok tek imkanım yürümek diyorsan şimdi adını hatırlamıyorum ama kalçaları daha sıkı çalıştıran özel bir yürüyüş çeşidi vardı böyle biraz hoplaya zıplaya gibi duruyor kurbağa gibi dışarıda değil yurdun çevresinde/içinde yürüyorsan eğer deneyebilirsin yürümek çünkü ivmeli ve tempolu olmadığı sürece malesef o kadar fayda sağlayamıyor.

tabikide hiç hareketsiz kalmaktan iyidir ona ek olarak gün içinde bir saatini egzersize de ayırırsan eğer daha yararlı olur diye düşünüyorum.internetten basen ve kalça eritme egzersizlerinin yapılışını bulabilirsin benimde belim çok ince ama basenlerim var ama hareketleri yapmaya üşeniyorum :43:

Leslie Sansone ile çalış.:6: Netten videolarını bulabilirsin.

Bacak ve basen çalıştırıyor. Ben 36 gündür yapıyorum. Hem 3.2 kg verdim hem de sıkılaşıyorum gittikçe.

bende 53 kiloyum ama kalça ve basen bende de biraz var
50 kilo olmak istiyorum ama olmuyo
karatay diyeti yapıp hiç yürüyüş yapmadan 4 kilo verdim ama baya bi zaman aldı
kalça için hareket yapmak gerekiyo bence ona özel
çünkü yürüyüş yapınca yine göbeğimden gidiyo benim mesela

Boyum 1,62 19 yaşındayım
yurtta koşu bandı var sadece o da en alt katta basık yerde oraya girmek istemiyoruz hem açık havada bol yeşillikli parkta özel yürüme alanı var ve spor aletleri var yürüyüş alanında kaç metre yürüdüğün yazıyor ordan bakarak bılıyorum aşağı yukarı günde 5-6 km yürüyoruz umarım faydası olur şu kalçadan kurtulurum yaza kadar :(

Back
X