Yaza kadar 11 kg Dogum kilosu !

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
83
33
27 ekim de 22 kg ile sezeryan dogum yaptim 11 kg verdim kaldi 11 kg. Dogum kilolarini vermek isteyenleri beklerimmm hem bebeklerimiz hakkinda sohbet hem de kilolardan birlikte kurtulmak .. Katilmak isteyen ???

Bu arada emziremiyorum oglumun inek sutu alerjisi var ve yaptigim diyet yuzunden sutum kesildi ozel mamayla beslenmek zorunda 6 ayina kadar o yuzden her turlu diyet yapabilirim fikirleri olan varsa paylasalim. Ben sabah kalkinca ac karna elma sirkesi balli ilik su iciyorum hava guzelse oglumla 1 saat yuruyus yapiyorum onun disinda ivir zivir yememeye cabaliyorum simdilik bu kadar tam diyet uygulayabilen biri degilim sabah ogle aksam bunlar yenecek falan yapamam malesef ..

mrb canım benimde üzerimde doğum kilosu kaldı şuan için 8 kilo fazlam var dün itibariyle lahana çorbası diyeti yapıyorum bakalım bu hafta nolacak verebilecekmiyim

mrb canım benimde üzerimde doğum kilosu kaldı şuan için 8 kilo fazlam var dün itibariyle lahana çorbası diyeti yapıyorum bakalım bu hafta nolacak verebilecekmiyim
Ne guzell keske bende icebilsem onu yaa baya kilo verdiriyo diye biliyorumm senin bebis nekadarlik balli elma sirkesi de verdiriyo sanirim yani umarimmm 1.70 boya 86 kiloyum suan yaa bi an once 75 hamile kaldigim kiloya dusmem lazim oglum daha 4.5 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…