Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaza kucağında bebekle merhaba diyecekler buraya :)
hey bende varım.14+6 haftalık bi meleğim var.ve sat a göre 5 ağustosta sağsalim kollarımızda olucak inşallah ama benim %100 sezeryan olacağı için sanırım biraz daha erken gelicek
bende haziran sonu temmuz başı doğum yapıcam. Çok sıcaklar olmadan doğurmuş olcam şimdiden sıkıntılar basıyo ayyy iyiki hamileliğimi yazın yaşamadım kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar ....biz de bugün itibarıyla 18.haftamıza girmiş bulunmaktayız.,çok sukur.... temmuz sonu agustos bası dıyor doktorumuz...belkı evlılık yıl dönümümüzle aynı tarih olurhihoyyythayırlısıyla yaza bebısımız kucagımızda olur ınş. hepımızın...butun hamışlere dua edıyorum....çok heycanlıyım
bende 19 haftalık hamileyim bende kızımı temmuz sonunda alacağım kucağıma inşallah benimde sezeryan olacağı için erken gelecek temmuz ortası olabilir yada başı :)