yazacağınız bikaç cümle birinin hayatını kurtarabilir!

seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan, ve oda ailesindeki bazı şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsa, bence erkeklerde değişebilir, aşkına sahip çık..

bende aynı durumdaydım, ünv. mezunuyum eşim lise mezunu ve onun ailesiyle benim ailem arasında çok fark var. defalarca ayrılmak istedim ailemin haklı çıkacağından korktum. ama yinede sevgimin peşinden gittim, bırakamadım, o beni bırakmadı.... iyikide gitmişim 1 yıldır evliyim onunla, o kadar değiştiki, aile olmayı benimle öğrendi, kendi ailesini hiçbirşeyimize karıştırmıyor bile. benim bişey söylememe gerek bile kalmıyor kendisi hemen müdahale ediyor. ne ailesinin üzmesine izin verdi ne de kendisi üzdü beni. çok mutluyuz, hergün iyikide evlenmişim iyikide o gel git zamanlarımda bırakmamış elimi diyorum. inşallah sende çok mutlu olursun.

Şimdiden birşey söylemek zor bence. Yom asla anlaşmazsınız mutlaka aileler karışır, evlenince eşinin ilgisi biter aileci olur falan hemen söylenecek şeyler değil önyargı ile yaklaşmak olur. Evet evliliklerde elbette bir süre sonra o heyecan biter sürekli aynı evin içinde daha çok görürsünüz birbirinizi ve rutine döner bir zaman sonra ama ailesiyle ilgili ezdirmeyebilirde, bir zaman sonra onlara da hak verebilir. Kalbinin götürdüğü yere git dicem sana aslında çünkü senin kültürüne uyan seninle anlaşan bir aileye gelin gidip evleneceğin kişiyi bu kişi kadar sevmeyebilirsin. Ben mesela eşimle evlendiğimde lise mezunuydum eşimin ailesi kalender insanlar falan ve annesi beni istemedi eşime de açık açık söyledi ama eşim ısrar etti evi terkederim falan gibi sonra kabul etti mecburen. Biz aile olarak hiç onlara uymasyan bir aileyiz ben şehir dılına evlendim ailemden kimse yok yanımda. Ben evlendiğim eşim bana dediği gibi hiç ezdirmedi annesine beni, ben okula devam ettim açıktan üniti bitirdim, muhasebe sertifikası aldım, ehliyetimi aldım. İşe girdim ve herzaman onlar saygılı oldum. Şimdi kızım der başka birşey demez. Yani hiç belli olmaz bu işler ben eşimin sözüne güvendim ve yanılmadım umarım sen de yanılmazsın.

yorumlar için çok teşekkürler bayanlar gerçekten yüküm hafifledi paylaşınca. önyargılı olmamam gerektiğini söyleyen arkadaşlara hak verdim açıkçası, senaryo yazıp kendimi korkutup bugünlerin tadını kaçırmak istemiyorum. umarım sözlüm değişmeyecek, bunun örneklerini sunan arkadaşlar da yok değil görüyorsunuz. sözlümü seviyorum ve ona haketmediği gibi davrandım. artık mutlu ve umutlu olmaya karar verdim. 20 ekimde nişanım, hazırlıkların tadını çıkarmak istiyorum, bu heyecanlı günlerimizi gölgelemek istemiyorum, biz bu günleri çok bekledik. sizler de dua edin nolur, sizinle paylaşacağım olumlu gelişmeler olur inşallah. düğünüm haziran gibi sanırım, yaşantılarımı sizlerle paylaşmak isteyeceğimden eminim;) ne kadar büyük problemlerle uğraşan hemcinslerimiz var, umarım hepimizin problemleri geride kalır bayanlar...

Madem kararınızı verdiniz inşaallah çok mutlu olursunuz.

Birşeyi merak ettim; '' ona ve aşkına kıyamıyorum'' demişsiniz. Ona aşık mısınız yoksa onun sevgisinin büyüklüğünden mi hayat arkadaşı olarak seçtiniz ?

Evlendikten sonra o iç çekmeleri kalmaz unutmayın olur mu ?

erkekler evlenmeden önce her ne kadar sen önemlisin deselerde bir süre sonra ailesinin dediklerini uygulayabiliyorlar. şans işi birazda. hissettiklerini yaşa

onu seviyorum ama ben hiç bir zaman sadece duygularıyla hareket eden biri olmadım, ama sözlüm konusunda mantığımda soru işareti oluşturan konular sözlümü hissettiğimde yok oluyor, onun sevgisi inandırıcı geliyor. ve bu konularda kişilikler de önemli değil midir? ben pek sevgimi belli edebilen bir tip değilimdir, karşımda da bunun tam tersi biri olsun istedim ama, hep böyle biriyle hayatımı geçirmek istedim. ve şuan karşımdaki böyle biri tabiki bu da ondan vazgeçemememin bir nedeni

Back
X