Yani, ben acikcasi adamin ozellikle bu kadar az gorusmesine ve bundan rahatsiz olmamasina takildim. Anladigim kadariyla bu konu sebebiyle suregelen, uzun bir tartismaniz var. Yani ayni seyleri tekrar tekrar tartismissiniz. O yuzden su an "Evet oyleyim, ne diyeyim bilmiyorum ki.." demis olmasi cok anormal degil, "Gel benden ayril" demek de degil. Ben de sozlumle zamaninda ayni konulari cok tartistim, adam zamanla artik o kadar yoruldu ki tartismaktan, ve soyleyebilecegi her seyi de soyledigi icin "Ne diyeyim ki" "Diyecek bir sey bulamiyorum" diyordu. Hakliydi da gercekten. Biz kadinlar bir problem varsa aninda cozulsun, konusulsun istiyoruz, olmayinca da asla sabredemiyoruz ustune gidiyoruz, adamlar biraz bunaliyor bunlardan, onlar daha cok ustunu kapatmaya meyilli. Kendimden de biliyorum
Dedigim gibi, tartisinca ya da uzun uzun yazilan seye kisa cevap vermesi, ne diyeyim demesi problem degil bence. Ama bu kadar az konusmak ve mama saati gibi gorusme saatlerinin olmasi vs normal degil bence bir iliskide. Sabahtan aksama bir yere kapatip, telefondan bilgisayardan uzak tutmuyorlarsa yani adami, gun icinde iki uc dakika konusulur, iki uc mesaj da atilir. Bunun olmamasi bence istisnalar disinda pek iyiye isaret degil.
Gun icinde hic konusmamak normal degil, ama her aksam 4 saat konusmak da normal degil bence bu arada. 4 saat araliksiz ne konusulabilir, bir de her aksam. Adam gorev bellemis gibi olur bir yerden sonra